krasiganev написа:До скоро карах една Vectra A на 230000 км беше и дори и през зимата не съм я виждал изобщо да пуши. Може би затова и аз като колегата се притеснявам от пушаците.
stefan4o написа:krasiganev написа:До скоро карах една Vectra A на 230000 км беше и дори и през зимата не съм я виждал изобщо да пуши. Може би затова и аз като колегата се притеснявам от пушаците.
Вектрата не я давай за пример. Сигурно има 20 дупки по изпускателната система и пушекът излиза доволно през тяхНяма кола, която да не пуши зимата, все едно като е студено да говориш и да не ти излиза пара от устата
Даскала™ написа:А какво прави пушека?
Обикаля колата докато не го подгониш и избяга ли?
luboveliki написа:колеги стига сте се бъзикали......между пушек и пара(конденз) има разлика.......да обяснявам сега разликата ли?Човека пита сериозно!!!!!!какво го заблуждавате, че е нормално да има бял пушек,след някой ден ще почнете(майтапя се)и за син и черен пушек да пишете ,че е нормално.......моля ви се поне 10 ТДИ-та съм карал непушещи.....че може да се кара така то е явно......но не е нормално
jos написа:Свещите са проверявани миналата зима, тогава имах 2 изгорели и ги смених всичките, тази зима не съм ги проверявал, дали може да е това?
RadoShopa написа:Ех.....че не мога да намеря клип от миналата зима-пак на Пассат,само че на -11 и там беше интересноАбе сякаш не е лошо да се пусне тема с клипове на палещи ТДИ-та....така ще имаме база за сравнения и коментари....мнооого коментари
![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 55 госта