-19 С, с мъка , но запалих
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: -19 С, с мъка , но запалих
В Силистра при -12 запалих, не от 1/4 оборот, но сравнително лесно беше.Нямам слагани добавки, но като запалих около 10 сек. ми изтърсва ТДИ-то.
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Добре сте вий
тази сутрин телефоно звани един авер неможе да запали митцубуши галант вика ела ме дръпни е качвам се в колата подгрявам не пали пак подгрявам не пали и така докато акумулатора тотално свърши излизам на центара на селцето и талпа хора никой неможе да запали
аверо има йапонско тракторче седи в гараж с 3 радятора вътре е 23-24 градуса запали от раз и така подаде ми ток запалих с малко въртене а да спомена кабелите са от електрожен самоделка преди малко се прибрах сигурно на 30 коли подадох ток а тук е само -15
айде със здраве 

- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
passat_rs написа:Добре сте вийтази сутрин телефоно звани един авер неможе да запали митцубуши галант вика ела ме дръпни е качвам се в колата подгрявам не пали пак подгрявам не пали и така докато акумулатора тотално свърши излизам на центара на селцето и талпа хора никой неможе да запали
аверо има йапонско тракторче седи в гараж с 3 радятора вътре е 23-24 градуса запали от раз и така подаде ми ток запалих с малко въртене а да спомена кабелите са от електрожен самоделка преди малко се прибрах сигурно на 30 коли подадох ток а тук е само -15
айде със здраве
Хубаво си направил колега

Аз днеска обикалях с кабелите за ток в багажника, че знае ли се къде ще ме предаде

Иначе с 3 подгрева на -12 градуса и не можа да запали 1-вия път ама от 2-рия от раз

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Аз запалих сравнително лесно (-16 градуса) .Зора ми беше да вляза вътре.Вратите бяха "залепнали" ,уж бях пръскал със силикон-шпрей уплътненията(верно мина към два месеца от последния път ..) .Днес пак ги намазах -да видим дали ще "залепнат". Инак и аз имам в багажника пом.кабели ,резервен гор.филтър -не ми се е налагало от 2-3 зими да ги ползвам,ама..знам ли !Утре го дават още по-студено! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:Аз запалих сравнително лесно (-16 градуса) .Зора ми беше да вляза вътре.Вратите бяха "залепнали" ,уж бях пръскал със силикон-шпрей уплътненията(верно мина към два месеца от последния път ..) .Днес пак ги намазах -да видим дали ще "залепнат". Инак и аз имам в багажника пом.кабели ,резервен гор.филтър -не ми се е налагало от 2-3 зими да ги ползвам,ама..знам ли !Утре го дават още по-студено!
Да, и моят трактор не вярвам да запали утре, но днес ме изненада приятно. Сега ще сваля акумулатора да го заредя 5-6часа, че карам само на късо тези дни, но знае ли човек и чудеса стават

- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Колкото по далго е студено толкова повече намалява силата на акумулатора
Вземаите мерки 

- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Важно е да запали ,а не е важно дали за 2-3 сек. или за 10 сек. Защото ако те остави и не запали тогава си еб^ло мамата 
Моята си пална с 3-4 секудни въртене което си е нормално за мен при тоя студ с нафта която не я знам каква е и без добавки на -18

Моята си пална с 3-4 секудни въртене което си е нормално за мен при тоя студ с нафта която не я знам каква е и без добавки на -18
-
- Автомобил:
- Двигател:
Неска сутринта му умря ключа на газовото ... беше -11 ама запалих с малко повече въртене на бенз 

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Днес на -12,5С към 8ч запалих от раз с една изгоряла свещ. Въртя около 0,5-1 сек. Колата не беше палена събота и неделя
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
dido.sofiq написа:Неска сутринта му умря ключа на газовото ... беше -11 ама запалих с малко повече въртене на бенз
Сложи си очилата

Дизелови агрегати

-
- Автомобил:
- Двигател:
Сутринта -18 Пежо 407 2.7 ХДИ.Запали от четвърт оборот.Не слагам добавка карам само с В-пауър дизел.И винаги резервоара на поне половината.
-
- Автомобил:
- Двигател:
в 07:10-15 сутринта -19 тди-то запали от 1\4 оборот
,поздрави 

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
В Бургас почти цял ден беше около - 10 градуса и към 15ч. ми се наложи да излизам с колата.Подгрях 2 пати и запали доста трудно и с пушене,не я бях карал 2 дена,но определено студа си е сериозен 

- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
На -10 ASVто запали от 1 завъртане с 2 подгряваня
с 4 чисто нови свещи на няма и 1 месец
(но в малкия град има само измислени бензиностанции и един ПЕТРОЛ който не се знае колко е петрол но от там зареждам)

на обед ми се наложи да излизам с колата въртя на бензин от ряз запали и веднага изгасна при втория опит пак запали веднага около 6-7 секунди работише неравномерно и после всичко си дойде на мястото както трябва акумулатора ми е Монбат 62ампера след 1 седмица навършва 3 години до ся съм нямал никакви ядове с него
Върни се в “Дизелови агрегати”