То навсякъде си пише, дори скоро в един сайт зададох мотора и там изписа че се кара с полусинтетика, друг е въпроса вие какво слагате, а и се е ваша работа де

По темата: Yacco
pacoboy написа:AHF се кара с 10W40, с това рядкото 5W40 мотора може да си похапва.
То навсякъде си пише, дори скоро в един сайт зададох мотора и там изписа че се кара с полусинтетика, друг е въпроса вие какво слагате, а и се е ваша работа деизразявам мое мнение
![]()
deversant написа:Виж какво пич,тва не е най-евтиното...![]()
Аз сега карам с Pemko 10w40 5l 37лв (немско с тюф),Pemko 5w40 4L е 42лв!
Няма никаква разлика от:D-part,mobil,Esso 10w40... Q8 10w40 ми се стори малко по добро!Дали е така...божа работа!
За Q8 чувам цени от 5лв/литър (50 литра варелче)!
Та ако имам повечко финикииски знаци бих си сложил motul,иначе си продължавам с Pemko-то!
rostislav1998 написа:По темата: Yacco >
Yacco VX 1703 5W40 - 112лв. (5)л.
MOTUL Specific 5W40-135лв.(5)л.
Хубави масла ама и двете не са от ефтините.
PabloEscobar написа:deversant написа:Виж какво пич,тва не е най-евтиното...![]()
Аз сега карам с Pemko 10w40 5l 37лв (немско с тюф),Pemko 5w40 4L е 42лв!
Няма никаква разлика от:D-part,mobil,Esso 10w40... Q8 10w40 ми се стори малко по добро!Дали е така...божа работа!
За Q8 чувам цени от 5лв/литър (50 литра варелче)!
Та ако имам повечко финикииски знаци бих си сложил motul,иначе си продължавам с Pemko-то!
Да не ти кажа, че и под 5 лв литъра идваВкъщи имаме два по 200 и един 50
Някой ще ми обясни ли какво е "хидрокрек" и защо е лошо да бъде такова маслото?
pacoboy написа:AHF се кара с 10W40, с това рядкото 5W40 мотора може да си похапва.
То навсякъде си пише, дори скоро в един сайт зададох мотора и там изписа че се кара с полусинтетика, друг е въпроса вие какво слагате, а и се е ваша работа деизразявам мое мнение
![]()
Благовест написа:Yacco.
Тоя мотул не е 100% синтетика,за какъвто го продават,а е синтетика чрез хидрокрег и разни такива истории.
Не съм карал с Yacco,но това е следващия ми избор.
Официалния вносител е тук в Пловдив,вземи от там,за да има все пак някаква достоверност в стоката,що се отнася до Бг...
http://yacco-bulgaria.com/ Виждам,че имат представители и в други градове.
Jivko7777 написа:Благовест написа:Yacco.
Тоя мотул не е 100% синтетика,за какъвто го продават,а е синтетика чрез хидрокрег и разни такива истории.
Не съм карал с Yacco,но това е следващия ми избор.
Официалния вносител е тук в Пловдив,вземи от там,за да има все пак някаква достоверност в стоката,що се отнася до Бг...
http://yacco-bulgaria.com/ Виждам,че имат представители и в други градове.
И Yacco също е хидрокрег...
achodemo написа:pacoboy написа:AHF се кара с 10W40, с това рядкото 5W40 мотора може да си похапва.
![]()
Така е , моят AHF хапваше 5W40 Castrol , но сега съм 3000х.км със Yacco пак 5W40 и НЕ мърда !!!!
Голям плюс за Yacco , маслото си е много изпитана марка във Френско , просто няма голяма реклама (може би защото няма нужда от такава) и в БГ повечето хора до скоро не бяха чували за него !
Сипвай СМЕЛО , маслото найстина е отлично !
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта