samo_pechka написа:Попаднах на колега от форума ...
Колегата е много точен и маслата са читави на добри цени. Вече няколко пъти пазарувам от него и всичко е на 6

samo_pechka написа:Попаднах на колега от форума ...
groznika написа:samo_pechka написа:Попаднах на колега от форума ...
Колегата е много точен и маслата са читави на добри цени. Вече няколко пъти пазарувам от него и всичко е на 6
radi_nrj написа:Какъв е маршрута ако не е тайна. Отделно може да си свалиш маркуча на турбото и да размърдаш оста да видиш дали няма луфтове.
П.С. Аз като говоря, че кола с турбо се кара с пълна синтетика никой не слуша
red.devilll написа:А за каквоо са тези масла 15W40 които са за турбо дизел?
wolff1 написа:бях в завода на фукс в хайлброн преди време и си спомням какво ми каза 1 инженер тогава. каквото и да е масло, е престъпление да се кара повече от 10 000 км. при пълната синтетика, разликата си проличава тогава до 15 к. но няма смисъл да се пробва според него.
radi_nrj написа:wolff1 написа:бях в завода на фукс в хайлброн преди време и си спомням какво ми каза 1 инженер тогава. каквото и да е масло, е престъпление да се кара повече от 10 000 км. при пълната синтетика, разликата си проличава тогава до 15 к. но няма смисъл да се пробва според него.
Отчитат и фактора стареене. Много малко хора правим такива километражи на година, а както виждаш всичко масла от минерално до пълна синтетика препоръчват да се сменят на 12 месеца независимо дали е карана колата или не
radi_nrj написа:То и турбото струва колкото колата та затова
Отделно при -20 ми запали от четвърт от втория опит.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], venll-vr и 48 госта