[quote="kgdim"]То само с гледане не става да се разбере може да е белега на ролката където е нормалното положение но да е пак пренатегнат трябва леко да се отпусне и да се пробва :ideaB
Благодаря колега за инфото,ще настоявам при следващото ходене да пробваме,защото всички досега явно не им се занимаваше да пробват въпреки че им го давах като предложение.Наистина имам още една поостаряла тема в която още други колеги ме насочват именно към поотпускане на ремъка.
AJM странен звук - предположения
- Psychopath
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: AJM странен звук - предположения
Мдаа,като гледам при AJM двигателите е малко по особено натягането на ремъка,защото при мен ASZ двигател обтяжната ролка е със стрелка и канал и няма как да го пренатегнеш повече от необходимото освен,ако неискаш насила да го сториш.Остава ти варианта с леко отпускане,както казаха колегите и да видиш/чуеш дали ще изчезне.Успех и пиши после да видим какво е станало!
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Psychopath написа:Мдаа,като гледам при AJM двигателите е малко по особено натягането на ремъка,защото при мен ASZ двигател обтяжната ролка е със стрелка и канал и няма как да го пренатегнеш повече от необходимото освен,ако неискаш насила да го сториш.Остава ти варианта с леко отпускане,както казаха колегите и да видиш/чуеш дали ще изчезне.Успех и пиши после да видим какво е станало!
Нищо различно няма при AJM същото е като ASZ просто някои ролки са такива уж натягаш до определеното положение но пак е много и иска съвсем леко да се отпусне за да спре да се чува тоя шум .
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
kgdim написа:То само с гледане не става да се разбере може да е белега на ролката където е нормалното положение но да е пак пренатегнат трябва леко да се отпусне и да се пробва
Точно това се получава. Белега си е на място и ремъка е пренатегнат.