bojidar832 написа:да се "замосли" ли колега

май не съм само аз.

пиши нещо ако можеш да ми помогнеш а не да ми търсиш правописните грешки,и как може да твърдиш че сме възрастни като неме познаваш.

аз съм тръгнал да си реша проблема с колата а не с писането,и си виждам грешките но по късно

Колега по въпроса ти-сменяй комплекта и си ти.
По "замосли се"

Съжалявам много объркал съм буквите

но поне знам,че се пише приплъзва или още един куп бисери като тези,които си писал.Колко сме възрастни?Колко трябва да сме за да имаме сумпс-Достатъчно за да сме минали 3 клас -10 годишни.До тези години както се научим в училище и родителите ни да пишем никога повече няма да стане.Надявам се поне с колата д аси решиш проблема,защото с писането според мен никога няма д аможеш да го решиш

.Имаш 20 мнения имаш толкова и правописни грешки колега.Ако не те е срам здраве му кажи-това си е от незнание как се пише ,а не грешка от клавиатурата.Аз лично бих се срамувал ако децата ми пишат така

,но като те гледам как приемаш съвети,явно се гордееш

,след като ен полагаш никакво усилие да се пооправиЖ с правописа

.След точка се започва винаги с главна буква(това е съвет за да не се излагаЖ ако пишеш някакви документи

,а на клавиатурата се натиска едно бутонче със стрелка нагоре(capslk)за да се получи.Дано поне за това съм Оспял да те науча как се прави

.
"варянта, испатих, саединитела преплазва, попитаж, дизел бес турбо, варне, варнах, смакна, парва зима сам, знай не знай , този които го "
Айде лека ти вечер и дано приемеш малко съвет.Ще ти е нужен за напред надявам се