koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
Колега ако не е тайна как го оправи този проблем , и какъв беше бъга
koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
ulipet написа:Нямам проблем с тресене нито при спиране нито при потегляне,кодирана е на автомат-така си дойде от Германия и явно така е излязла от завода.Обаче на моменти оставам с впечатление,че ми приплъзва съединителя или се подлъгвам по ASR...ще се сменя май феродовия диск
hooligan_sk написа:ulipet написа:Нямам проблем с тресене нито при спиране нито при потегляне,кодирана е на автомат-така си дойде от Германия и явно така е излязла от завода.Обаче на моменти оставам с впечатление,че ми приплъзва съединителя или се подлъгвам по ASR...ще се сменя май феродовия диск
Така е дошла от завода, ако е дошла с автоматични скорости... иначе така ти е дошла от някой джамбаз![]()
Проблема се решава и по-точно се замаскира доста успешно, като се коригира софтуера.
ulipet написа:hooligan_sk написа:ulipet написа:Нямам проблем с тресене нито при спиране нито при потегляне,кодирана е на автомат-така си дойде от Германия и явно така е излязла от завода.Обаче на моменти оставам с впечатление,че ми приплъзва съединителя или се подлъгвам по ASR...ще се сменя май феродовия диск
Така е дошла от завода, ако е дошла с автоматични скорости... иначе така ти е дошла от някой джамбаз![]()
Проблема се решава и по-точно се замаскира доста успешно, като се коригира софтуера.
повтарям за N -ти път,колата е купена от човек с пълна сервизна история,каквото е правено то е от предишния й собственик но немец с глупости не се занимава.
ulipet написа:правил съм го и нищо не разбрах....и без това нямам работа пак ще я бъзикна малкои без това нещо спря да ме кефи....
ulipet написа:ulipet написа:правил съм го и нищо не разбрах....и без това нямам работа пак ще я бъзикна малкои без това нещо спря да ме кефи....
да изясня мойте писания по-горе,колата си е кодирана на ръчни 00002 и така си я карам,просто се бях заблудил и грешно запомнил но след като отново прочетох разбрах,че кодинг 00001 е автомат а 00002 ръчни и това значи ,че е здрава все още.
Pachko написа:koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
koce_88 написа:Pachko написа:koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
колега аз лично немога да ти кажа какъв е бил бъга но много майстори искаха да ми разфасоват колата и просто един ден реших да звънна на човек които се занимава с чипосване и други компютарни дейности и като отидох закачи компа и точно за секунди оправи всичко и ми каза че това е често срещан проблем при тези коли...
Stivi написа:koce_88 написа:Pachko написа:koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
колега аз лично немога да ти кажа какъв е бил бъга но много майстори искаха да ми разфасоват колата и просто един ден реших да звънна на човек които се занимава с чипосване и други компютарни дейности и като отидох закачи компа и точно за секунди оправи всичко и ми каза че това е често срещан проблем при тези коли...
Демек я е прекодирал на автомат,понеже друго за секунди няма какво да направиВ което няма нищо лошо де,моята е така от мнооого десетки хиляди километри и нямам никакви оплаквания !
Pachko написа:Stivi написа:koce_88 написа:Pachko написа:koce_88 написа:аз имах същия проблем с тресенето и паленето , при мене се оказа софтуерен бъг
Демек я е прекодирал на автомат,понеже друго за секунди няма какво да направиВ което няма нищо лошо де,моята е така от мнооого десетки хиляди километри и нямам никакви оплаквания !
И моята е така на автомат ама на ръчни скорости си е друго
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot], tyhrh и 31 госта