Така да се каже..вие колеги ( както и аз) сте заблудени...

Имах една лека дискусия във връзка със избора на 110 /90 коня леон и ето ..да ви цитирам що сте заблудени диваци:
Ами чистих я в Мей-Варна при едни инжинери,мисля че фирмата им се казваше турбосервиз,обаче там господин отворко имат едни машини,дето ако ги разгледаш може така лекинко да ти се завие свят,има и хора който цял живот са учили за това,и не ми обеснявай с какво желание всеки можел да си я изчисти,защото и аз съм патил от такова желание,колегата Red devil,също много добре ти е обяснил за некачествено чистене пред блока,и качествено чистене...При тия хора за който ти говоря им изпращат турбини от цяла България всезнайко,сигурно защото хората нямат време да си ги правят сами пред блока,по глупавата ти логика....Никой не е казал,че хората са велики,но просто хората имат нужната техника,а й можеш да идеш на някоя лекция в Мей,и ще си промениш дразнещото мнение....И това,че хората не знаят къде е правилното място с подходящ човек и техника,довежда и твойто голямо наблюдение над геометриите....И от там почвате да подвеждате и плашите хората с тази глупост,с демпфери и че данъка бил с 60лв повече,аман от такива мнения...Както каза Ред-девил взимайте СДИ-та и гледайте променливите геометрии по светофарите как ви задават....

та... понеже вие ги чистите пред блока в измислени сервизи си патите

И си въобразявате даже... другото е да питате другия колега от дискусията, той карал само градско и никога не му цапала... чакам го да се включи и той и да Ви обясни някои работи

съжалявам за полуоффтопика, ама гледам че забивате в неправилна посока... че променливата запичала от градско... хаха..