голф 3 110кс тди грешка в мап сензора G71
-
- Автомобил: Vw Golf mk4 TDi
- Двигател: AJM - 2000
Re: голф 3 110кс тди грешка в мап сензора G71
Здравейте колеги. Съжалявам, че спамя на темата ама мога ли да попитам за подробна инфпрмация кой е този вакумен маркуч от мап сензора. Карам Голф 3 АФН и на диагностика ми излиза грешка 65535 - Internal Control Module Memory Error! Ще съм благодарен някой ако ми сподели къде се намира за да го сменя! :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, вътре в компа има маркуче към 13см дълго. Трябва да се разтвори компа и да го видиш дали е здраво,компа се сваля като махнеш пластмасата под пасажерската чистачка (демек от ляво като си отпред пред колата) и той се държи на една стойка с ключ 10 се свалят две гайки са и после махаш стойката от самия комп с обикновенни кръстати болта е тя.След това имаш още 4 еврейски, мисля че бяха и дърпаш капака, но ако не излиза можеш леко да почукнеш отстрани, защото моя не иска първоначално да излезе.А и това маткуче е за налягане не за вакум
Прилагам ти снимка, за да видиш къде е маркучето.

-
Колега много ти благодаря за изчерпателния отговор. Тези дни ще разглабям пък дано стане! :)
-
Колеги искам да попитам дали след смяната на въпросният маркуч в компютъра трябва да правя диагностика за да изчистя грешката?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нее, няма какво да триеш, освен ако не си палил колата и да си откачвал някой датчик или клапаните.
Върни се в “Дизелови агрегати”