Но да ти кажа 4есно ако иска6 131 или 150 си приготви минимум 20 000 лв и пак успех.
Аз лично ходих в германия и стоях 10 дена понеже няма една читава бора 131 коня(понеже аз държах на 100% да е този мотор и да е седан а не комби) под 10 000 Е.
Значи комбира има и то доста ако искаш комби може да си намериш и под 9000 Е.
А колкото до 115 има почти на всяка 3-та автокъшта и пак има искат от порядака на 7000 - 1000 Е зависимост от екстрите и годината.
А имаш и др решение
Вземаш си една бора 99 110к.с за около 5500 - 6000 Е и слагаш един 4ип за 600-1000 лв и пак 6те кара6 131к.с бора и 6те ти хар4и по малко и 6те има6 по евтина поддръжка.
ако имаш о6те не6то да пита6 Н.П.
Много мерси за изчерпателния отговор. Ти явно си минал точно по пътя,който ми предстои на мен. Заплюл съм си няколко варианта в Германия и до 10 дни отивам да си докарам единия. Не държа да е точно 131 к.с., но почвам да държа за помпа-дюзата. Лошото е, че ще разполагам с максимум 5 дни за търсене. Хубавото обаче е че си имам роднина там и той ще ме развозва и ще превежда. Та за това от сега ровя из обявите и си заплювам. А иначе как са Борите с окачването като здравина? И какъв разход ти дава твойта в града?
Не мога да си избера Бора ТДИ-малко помощ?
[quote="chain"]...
т. 1 mod edit: dobrinb
Колега, намерих една много добра Борица и нещо май ми влезна под кожата. Съдя по това,че на където и да погледна все нея виждам.
115 к.с. е,Хайлайн изпълнение, с всичко без кожа и навигация, с 16" джанти и махагон за 17200 лв. Притеснява ме обаче, че като отворя капачката (или пръчката) на работещ мотор и май повечко подпушва и леко хвъля масло. При твоята така ли е? Чух, че точно на тоя мотор май си му е такава вентилацията от към картера. Голяма глупост ли е или има нещо вярно? Иначе се набира безобразно добре.
т. 1 mod edit: dobrinb
Колега, намерих една много добра Борица и нещо май ми влезна под кожата. Съдя по това,че на където и да погледна все нея виждам.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- chain
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ти кажа и аз като я докарах в бг взех че го направих този номер с щеката и капачката и много ми са взе акъла, но наистина си духа и от двете. Проверих на моите аверчета със същия мотор и при тях си е така духа си. таи че не е болка за умиране.
Па нали знаеш, че Помпа дюзата не подлежи на зваряне на главата прости хвърляш и приготвях едни 5000лв за нова

Па нали знаеш, че Помпа дюзата не подлежи на зваряне на главата прости хвърляш и приготвях едни 5000лв за нова

Върни се в “Дизелови агрегати”