Голф4 тди вие на 4 и 5 скорост
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф4 тди вие на 4 и 5 скорост
Интересното в случая е следното - аз я свалях кутията и я носих при колега който мога да кажа, че досега никога не ме е подвел с каквото и да било, правил ни е кутии, включително и на моя кола и никога не съм имал ядове. Момчето е бачкало в Юнитрейд и не е да няма опит с тези неща, НО винаги човек може да сгреши или да е бързал и т.н. Лошото е че в случая се дъня аз. Та от моя страна положението е такова, ако някой каже че може да я отвори и оправи /ако разбира се там е проблема/ или ако Иво си намери някой който да се заеме с това ще я сваля и кача за моя сметка кутията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
работата става сериозна.парво да се поясня за моя проблем при мен виенето (бу4ене или квото и да е) е много финно само аз го 4увам но ако 4уж 4овек седне да я кара ня ма да я усети.двама маистори я гледаха слу6аха и ни6то.преди малко смених маслото и за сега само скоростите влизат по леко.онзи ден патувах до пловдив давах тежката газ да видя кво ще стане ама ни6то.така 4е за момента карам пак то ще си покаже.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Ходих при майстора на скоростни кутии.
Качи се, покара я, каза че "свири" а не "вие", и че не е нормално, но не знае от какво е, при положение, че като я отворил е била добре.
Препоръча ми да я карам така, докато не стане по-зле, за да се разбере от къде е проблема.
Или да я свали и да почне да сменя "на сляпо" докато се оправи.
Качи се, покара я, каза че "свири" а не "вие", и че не е нормално, но не знае от какво е, при положение, че като я отворил е била добре.
Препоръча ми да я карам така, докато не стане по-зле, за да се разбере от къде е проблема.
Или да я свали и да почне да сменя "на сляпо" докато се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
според мен шумат (моя) ще излезе от корите под мотора.утре ще ги оправя и ако е от тях ще пиша.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здр. колеги при мен проблема си все така ни нагоре ни на долу. при вас как е?
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Няма промяна, вие си, карам си..
-
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е не откриваемо.сега сам набелязал заден ляв лагер на главината.защото при десен завои го чувам добре,но ще видим.
Върни се в “Дизелови агрегати”