Г3 AAZ проблем с първо палене

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Re: Проблем с AAZ

Мнениеот Водния дух1 » Вто 03 юни 2014 20:26

samo ra4na na zavoite написа:
Водния дух1 написа:Колега samo ra4na na zavoite не заблуждавай човека,аз карам с такъв "прост" филтър вече 3 год. и нямам никакви проблеми напротив по-добър е от другия,-няма от къде да смукне въздух.

Ти карал ли си колата с този филтър на -15 градуса по целзий?

Да карал съм и на -21 градуса.При нас в Русе е доста по-студено зимата,но аз слагам от декември до края на февруари добавка кастрол.Между другото доста хора във форума карат с такъв филтър.Kолега valkodav моля напиши какво стана и как реши проблема.

Потребителски аватар
valkodav
Автомобил: VW Golf 3 TD
Двигател: aaz 1993

Re: Проблем с AAZ

Мнениеот valkodav » Сря 04 юни 2014 18:23

Проблема остана! Сега да събера някой лев и следваща стъпка ще е проверка на дюзи

Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk

Потребителски аватар
valkodav

Re: Г3 AAZ проблем с първо палене

Мнениеот valkodav » Чет 03 юли 2014 19:52

Днес си я взех от сервизa. Кaзaхa, че е готовa и всичко си е нaред. Кaто попитaх кaкво сa прaвили ми отговорихa, че сa пипнaли нaстройките. В последствие нa рaзговорa ми кaзaхa, че сa дaли нa мaкс предвaрението ( дaно тaкa се пише) Сегa зверо мaлко повече трaкa aмa дaно се опрaви пък другото здрaве дa е. Утре ще му е сефтето дaно всичко е нaред :(

Всичко е наред :th_up

Потребителски аватар
valkodav

Мнениеот valkodav » Пет 31 окт 2014 21:17

:thumb_down да ама не ....колата пак започна да си прави магариите!
вчера я взех от сервиза....колата е със сменена някаква шайба по ангренажа. Та въпросната шайба се взела да се разбива и колата затова почнала да губи центровка и от там другите проблеми. Даже паленето което направих за да тръгна към сервиза успях да прехвърля зъб. За щастие без последици! Сега с добра центровка колата е пъргава, по малко прикъдява и най вече тиха
Дано да не пускам пак постове под моя пост, че вече ми идва в повече с тез дизелови коли :)

ivanpal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivanpal » Съб 08 ное 2014 22:34

Колега, може и да е късно, но дали случайно провери релето на свещите. Аз така преди 2 години палих по няколко минути. Накрая след куп премеждия, се оказа релето. Какво ли не правихме. Смених маркучите на горивото, горивен филтър, добавки слагах, презацепихме ремъка, проверихме поотделно свещите...и накрая се оказа въпросното реле. 15 лв - :beer втора ръка.

Потребителски аватар
valkodav

Мнениеот valkodav » Нед 09 ное 2014 9:54

ivanpal написа:Колега, може и да е късно, но дали случайно провери релето на свещите. Аз така преди 2 години палих по няколко минути. Накрая след куп премеждия, се оказа релето. Какво ли не правихме. Смених маркучите на горивото, горивен филтър, добавки слагах, презацепихме ремъка, проверихме поотделно свещите...и накрая се оказа въпросното реле. 15 лв - :beer втора ръка.

аз подгрявам ръчно (имам изкаран бутон) Иначе и аз имах приключение с подгрева

Върни се в “Дизелови агрегати”