Seat Leon 1.9 TDI ACB Гори или губи масло

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Re: Seat Leon 1.9 TDI ACB Гори или губи масло

Мнениеот gergeto » Съб 11 апр 2015 14:07

Не съм казвал ,че проблемът ти е същият като моя.Просто ти дадох пример с мен как понякога практикат не се подчинява на логиката.На 42г.съм и за над 20г.трудов стаж съм научил че принципът ''проба-грешка''понякога е доста скъп и не дава резултат.Затова те посъветвах да потърсиш още мнения на хора с опит и тогава да решиш как да действаш.Нали знаеш коя е най-ценната стока на 21в.-ИНФОРМАЦИЯТА.Относно актуатора моето скромно мнение е както сам казваш да почстите отново геометрии, колектори т.н.Поне проблема с актуатора е налице така или иначе трябва да се оправи.Ще следя темата с интерес ,защото и аз съм с този мотор.

Leonydas
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi
Двигател: ASV

Мнениеот Leonydas » Съб 11 апр 2015 14:19

След празниците ще започна първо с тая интервенция .. да изчистя всичко и раздвижа актуатора ще налея и ново масло за да видя дали ще пуши и дали ще маже ауспуха пак. :rolleyes

Очаквам и мненията на други колеги от форума по останалите ми въпроси не съм толкова навътре с нещата, затова търся вашата помощ. :rolleyes

Leonydas
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi
Двигател: ASV

Мнениеот Leonydas » Чет 16 апр 2015 17:08

Раздвижвам малко темата и се извинявам за 2рия пост !

Смъкнахме турбината днес и положението беше кофти .. катриджа е с голям луфт (2та възможни) задрала е и студената част ... за рециклиране ми обявиха цифта 700+ и 6 месеца гаранция, но си мисля, че са много тия парички ... не съм се занимавал и незнам цената как е затова споделям тук :surprised

Какво ще трябва да преправя ако си намеря 2ра ръка турбо от коли 131,150 коня, въобще всичко каквото трябва за да си сложа такова турбо :rolleyes ?

Ако някой продава читаво турбо съм отворен за предложения :love.vwclub

Върни се в “Дизелови агрегати”