Сеат Леон въпрос за съвместимост на двигатели

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
cecko gt
Автомобил: vw golf 4
Двигател: AHF

Re: Сеат Леон въпрос за съвместимост на двигатели

Мнениеот cecko gt » Чет 23 юни 2016 22:25

:beer аз пък му гарантирам че няма да има проблем ако ползва само блок и глава от 90 коня agr или alh и периферията на asv-то
п.п мислех да не допълвам мнението,но понеже ти пак ще се запънеш,точно това съм го правил на ауди а3 асв (скъсан ангренажен ремък) поставен на негово място блок и глава от а3 агр с периферия от асв-то и о чудо колата запали и върви все едно съм я загасил преди 5 минути

Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Мнениеот Escap3 » Чет 23 юни 2016 23:11

Значи не се заяждам, обаче в момента като чета единствените глупости който се пишат си ги писал именно ти(spas), не отива на ранга ти... Какви драми ще има като ползва блока и главата КОЙТО са 1 към 1 с неговите, какво различно ще има освен трите букви в кода на мотора???

А и за кода на мотора дето ни показваш в аутодатата си в ерата на голф 3 а тук ясно е написано Леон, който е с голф 4, та и за това не си прав...

Потребителски аватар
hvp800
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ

Мнениеот hvp800 » Чет 23 юни 2016 23:17

Ако някой те нарече професор, това обида ли е или признава, че стои по-долу от теб :gruebel пия си бирата и си размишлявам ( няма мачове днес ).
Карах близо две години Бора 110-ка AHF с мотор AGR , при това колата беше с променен софтуер и доста над фабричните коне, но ето че се яви баце Спас , за да ми каже, че неставало.
Приятел и колега от форума скъса ремък на четворката си ( мотора му беше AGR ) и сложи друг мотор AHF , и досега си търкаля голфа без драми.
И въпреки риска от предупреждение ( ако не пишеш неща угодни и така се получава ) гарантирам , че няма разлика в моторите с роторна помпа в голф 4.
За неразбралите ще допълня- гол мотор означава блок и глава ( оборудвани и сглобени заедно ).
Никога не съм срещал ALE в голф 4 и ако го има там поднасям най-искрените си извинения на Spas ( и аз мога да пиша глупости, не само той )

Последна промяна от Spas на Пет 24 юни 2016 9:03, променено общо 1 път.
Причина: Да беше прочел някой първото мнение....

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пет 24 юни 2016 9:04

Темата е приключена, да минимизираме щетите от последващи коментари, отново ще замоля колегата, който пусна темата, да бъде внимателен в решенията си :love.vwclub

Върни се в “Дизелови агрегати”