megatronS написа:Има, колкото е сметнато,че трябва да има при конструирането. Всичко извън тези норми води до дефекти. Преразвъртане е напълно реално и се получава, точно от този проблем. Турбината изобщо не трябва да се чува , че работи. Катализаторът задържа газовете и налягането, което не трябва да пада под атмосферното. Когато там няма катализатор, налягането отива надолу. Започне ли да изпуска отнякъде след турбото, веднага пада налягането след турбината. Всичко това се вижда на стендове , в лабораторни условия, или пък взимаш една кола, махаш катализатора или пробиваш дупка в меката връзка и искам да чия,как няма да свири турбината и. Иначе в лабораторни условия , се поставя на турбината вход и изход със симулирано същото налягане , както е при автомобила. За тях има закачен сензор за обороти, при намаляване на налягането на изхода след турбината, оборотите рязко се покачват. Това е ефекта и дефекта, представен нагледно, не измислен от мен. Няма да ме пуснат да ви го снимам от лабораторията, за да се убедите и да прикачим тази дискусия, че всичко е било строго секретно :)
Изрично написах "моите уважения". Но не знам какъв дефект имаш предвид, при положение, че знаеш със сигурност, че максималните обороти на турбината, зависят от максималното налягане и максималния дебит, който се иска от компресорната и част. Т.е. и абсолютно нищо да няма на изхода на турбото, оборотите му ще се ограничат с въздействие върху геометрията, при достигане на необходимото налягане на свръхпълнене. А че на празен ход оборотите на турбото ще са малко нагоре евентуално, нищо негативно не следва. Дори ще се вдигне КПД при намалените съпротивления в изпускателната система.