С "направи си сам" направих свещите за подгрев на антифриза.
Но на другите не се получи, според мен няма читаво решение, а рязането на буксата е повече проблем от заявката за нов кабел при мен са гледали само номера без "буквата" накрая. След това не ми се чакаше още 10 дни!
Подгревни свещи и кабели/голф4 1.9тди ASZ
Re: Подгревни свещи и кабели/голф4 1.9тди ASZ
Колеги можете ли съвет и помощ!
Смениха ми четирите подгревни свещи, но сега пали много трудно, замериха ги, не стига ток до тях!
Имаме съмнение за реле, но не знаем кое е и къде се намира! Ако имате други предположения ще съм благодарен да ги чуя!
Смениха ми четирите подгревни свещи, но сега пали много трудно, замериха ги, не стига ток до тях!
Имаме съмнение за реле, но не знаем кое е и къде се намира! Ако имате други предположения ще съм благодарен да ги чуя!
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подгревни свещи и кабели/голф4 1.9тди ASZ
abcto написа:Колеги можете ли съвет и помощ!
Изгорял предпазител.
Последна промяна от IvanMan на Пон 06 яну 2020 5:57, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
Върни се в “Дизелови агрегати”