Пращах подобни дюзи Сименс ,на едната и беше гръмнало пиезото ,пратих ги във Варна,върнаха ми ги със пиезо за някакъв друг модел ,но настроена ,проверена и вече почти година забравих за тоя проблем.
Колегата Дани,ако е от Монтана, вероятно ще ти свърши работа,аз говорих с него тогава,но не ми каза цена ,без да види дюзите.Аз бях наясно с проблема ,знаех какво точно трябва да се смени.От Варна обявиха точна цена за ремонта на дюзите по това което исках аз да се направи,така и стана!
Адаптиране на дюзи 1,6тди комън рейл
Re: Адаптиране на дюзи 1,6тди комън рейл
Може ли адрес на доверен сервиз? Веднъж пратих 4 дюзи в София дизел център казаха,че и 4 те са заминали и взеха ми 1000лв ,но проблема излезна от крива бияла. Така,че вече нямам толкова доверие на сервизи за дюзи.
За Варна -Пламен -0888492083 има апаратура и съм доволен от всичко което е правил по дизеловите мотори на фирмата.
Запад
9009 Варна
43.220633, 27.866977
Запад
9009 Варна
43.220633, 27.866977
Върху всяка една дюза си има написан код на корекция на впръсканото количество гориво. Този код трябва да се въведе чрез vcds при смяна на дюзата.Въвежда се кода на новата дюза на позицията на която е дюзата (1.,2.,3. или 4.).
Върни се в “Дизелови агрегати”