Rabbit_TDI написа:Vasseto написа:Моито TDI е давал разход 4,5 л както е по книга.Но само един път защото аз не мога да карам така.Но с влизането на новоте глоби май трябва да се уча да карам по този начин т.е бавно и славно с 90км/ч.
- и аз така
member313 написа:Колеги карате ме да се чудя къде е прословутата икономия на TDI двигателите след като с безниновия RF на 110-120 имам 6л разход извън града и 8-9 в София ?!
А тъкмо се оглеждах да сменям колата с МК3 1.9 ТДИ след 95г.
Rabbit_TDI написа:Е ти колко очакваш 5 литра икономия ли.При 110 ТДИ гори 5 ,същото градско може да ти е 6.Отделно няма голяма разлика зиме-лете ,градско-извънградско,със/без климатик която има при бензиновите модели.Иначе има хора дето извънградско ТДИ им гори 4-4.5 ,а градсо 5-6 ,ама то тогава що са си купили кола с турбина да ги пита човек
member313 написа:Колеги карате ме да се чудя къде е прословутата икономия на TDI двигателите след като с безниновия RF на 110-120 имам 6л разход извън града и 8-9 в София ?!
member313 написа:Rabbit_TDI написа:member313 написа:Колеги карате ме да се чудя къде е прословутата икономия на TDI двигателите след като с безниновия RF на 110-120 имам 6л разход извън града и 8-9 в София ?!
Е ти колко очакваш 5 литра икономия ли.При 110 ТДИ гори 5 ,същото градско може да ти е 6.Отделно няма голяма разлика зиме-лете ,градско-извънградско,със/без климатик която има при бензиновите модели.Иначе има хора дето извънградско ТДИ им гори 4-4.5 ,а градсо 5-6 ,ама то тогава що са си купили кола с турбина да ги пита човек
Сам си прочети последното което си написал и ще разбереш какво очаквам
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: dalgia-73 и 44 госта