За Голф 4 1.9 Тди 116 к.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ми боя е около 1.5к лева хубава/отделно че боята ако не е толкоз зле може да изчака/ и салона за 800-1000 си го правиш кожен екстра-стига обаче таблото да не е с разни деруги/аз попадах на такава 3ка/щото после ено търсене на табла-пак те няма да падат по цвят.Ако е истина за мотора и ти намали яко цената си струва ,въпреки че на мен 140к със смотан салон нещо не ми се връзва
- да не е от ония германски коли дето ги продават арабите и са купени от италия и са им направили книжка 
- DjinoKasti
- Автомобил:
- Двигател:
Ако голфа е 99 е бил на 140 000км. 2001г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не се връзвай на доверени приятели, те продават колите за пари и ще си ги вземат, както от теб така и от непознат.
Погледни ги тея размазаните и на няколко милиона км. на какви пари са в мобиле. Има и нещо друго, когато човек види такава обява и си мисли е...ти и боклука. А на манипулирани километри в България колата е ок, нали?
Все пак всеки си знае и сам си разпоалга с парите.
Не се връзвай на доверени приятели, те продават колите за пари и ще си ги вземат, както от теб така и от непознат.
Погледни ги тея размазаните и на няколко милиона км. на какви пари са в мобиле. Има и нещо друго, когато човек види такава обява и си мисли е...ти и боклука. А на манипулирани километри в България колата е ок, нали?
Все пак всеки си знае и сам си разпоалга с парите.
Върни се в “Дизелови агрегати”