Относно Шаран 1.9 ТДИ 110 PS 97г.
- passat_comby
- Автомобил:
- Двигател:
Относно Шаран 1,9 ТДИ 110 ps
Колеги говорим за принципни неща. P.S. Нашите автомобили са доволно старички за да искаме ЗАВОДСКИ параметри на работа. АЗ все си мисля че никои от нас незнае колко са му КОМПЮТАРНИТЕ интервенций по параметрите на колата му. Варвят ли ви колите варвят . Караите си ги с ЗДРАВЕ МОМЧЕТА.P.S.до Passat_bs мисля си че аз не мога да определям стоиностти в рамките на 1 оборот или 1 милисекунда НЯМАМ тия способности .Ако ти ги имаш ... .
Здравейте. Става вапрос за Шаран тди-97 година, 110 коня- АFN. Като го напана си вдига 180, не пуши, обаче: като го оставя да работи на ниски обороти без знашение дали е топал или студен двигателя, някак си се стресе мотора. Абе ще кажеш че прекасва, но не е така. Като трагнеш да го караш, си варви много добре, но като пуснеш гаста, изведнай забива муцуната, все едно си натиснал рязко спирачката. Колеги какво е според вас това, каде и как мога да го оправя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
константин димитров написа:абе приятел мийе6 ли да види6 номера на помпата,имам такава помпа ама незнам за колко коня мотор е!или някои може ли да ми кайе колко коня е 460-404-985 бош?

Родна реч, омайна, сладка,
или
Българската граматика и малко трикове накратко
Върни се в “Дизелови агрегати”