L&R написа:
300грама на час нафта на място това е разковничето за градското.

ще се почерпя някое дизелче след време

chefito написа:Kartala написа:chefito написа:Kartala написа:карайте ги както са ги измислили![]()
до някъде съм съгласен ама се чудя защо лека полека започнаха да излизат направо с газ...май 2лв за нафта им се вижда скъпичко вече?
добре не виждам ква е разликата като гори 10 газ на 100 км тва са 10 лв на мен ми гори 5 на 100 км и пак си са 10 лева и кое е по добре според тебе
давай да взимам 3 такива голфа дето горят 5/100..../сестра ми кара корса 1.3 cdti и гори 5.5 ...тоя голф по малко 6 не го виждам...даже 6.5-7 с клима...
/нищо против дизела нямам ама търсих 7 месеца и накрая се отказах не си знаят километрите....дори със сервизни документи бяха над 150к да не говорим за цените...свястен АФН си е мечта ама нема...
Kartala написа:chefito написа:L&R написа:Ами пожелавам ти няма да се разочароваш само да ти е на късмет.
ааа нов...карък съм и на късмета не разчитам вече...след 3 греди...
еми колега пожелавам ти да си вземеш хубаво TDI та да се накараш на кола...
chefito написа:ooooooo ми той колегата е от смолян бе.....пу ми то там има една улица...и ако се падне в посока надолу може и разход 2/100 да даде
Kartala написа:chefito написа:ooooooo ми той колегата е от смолян бе.....пу ми то там има една улица...и ако се падне в посока надолу може и разход 2/100 да даде
да бе вярвай си мога да ти кажа че в плд разхода ми е доста по малък от тук нека е една уличка ела да покараш и ще разбереш колко ще ти гори вие сте полета надолу пук ние ж тия баири питате ли ни как се изкачваме![]()
![]()
![]()
Ludia написа:Kartala написа:chefito написа:ooooooo ми той колегата е от смолян бе.....пу ми то там има една улица...и ако се падне в посока надолу може и разход 2/100 да даде
да бе вярвай си мога да ти кажа че в плд разхода ми е доста по малък от тук нека е една уличка ела да покараш и ще разбереш колко ще ти гори вие сте полета надолу пук ние ж тия баири питате ли ни как се изкачваме![]()
![]()
![]()
а на слизане?![]()
L&R написа:300грама на час нафта на място това е разковничето за градското.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: CECOTO111 1 и 50 госта