VW Polo 1.4 TDI 70 hp

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
koolio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koolio » Нед 06 яну 2008 12:55

ISRalien написа:За 35 си взима 407 от софия франс ауто.. А е къде къде по-напред от половер-чето.
Аз лично съм фен на икономичните автомобилчета и туй 1.4 дето са събрали 70 магаренца в него ще ми свърши перфектна работа в София.
Малко са го прецакали с парите, освен ако не е наблъскано с екстри. Като цяло първо се рови за цени и после се плаща. Той малко е избързал. Нали знаеш - 3 пъти мери, един път режи.

Основната причина, поради която гокупува баща ми е, че работи в сервиза на ФВ в Плевен и ще си го поддържа там. Иначе си има доста екстри като за Поло.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 06 яну 2008 13:08

Абе това 407 кола ли беше?!? Не се излагайте с тея курници, може да е друг клас, но определено е еб.ти тъпата кола. Ама отвсякъде!
Поздравления за Поло-то, верно са му малко множко парите, но всеки си решава за него си! Може и някоя снимка да постнеш.

koolio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koolio » Нед 06 яну 2008 19:03

Абе кола си е 407 и е много по-кола от Поло, но както казах вече, изборът не е мой :P . Поло-то все още е в магазина, утре трябва да го регистрират. Като пратят снимки, обещавам да пусна. :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 06 яну 2008 23:44

Да не нарушаваме т. 8 от правилата с обиди към други марки автомобили!
Иначе по отношение на Пежо 407 ще кажа само, че един познат караше такава служебна, и на 25000 цялата му предница беше аут. А беше карана само от един човек.
По отношение на Полото - предния модел с такъв двигател, на магистралата в Унгария, държеше с пет човека вътре 180 км/ч. Така че ...

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 06 яну 2008 23:52

не е толкова зле, колкото очаквах Laughing. Вътрешното пространство е съизмеримо с Голф 3,

леле ! Офф: аз се оказах прав ! едни колеги , казаха ,че пасат Б3 е по тесен от Г2 И Г3 ...сега полото се оказа съизмеримо с Г3 , от което следва , че наистина пасат Б3 е по тесен и от поло ! :roll:

Потребителски аватар
eeedddeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eeedddeee » Пон 07 яну 2008 8:10

koolio написа:Новата Фабиа не знам каква е отвътре, но отвън прилича на ЗиЛ :lol: . А тази цена е с оскъпяването, да, плюс други малки бонусчета.
Както и да е, никой не може да ме убеди, че тази кола на тази цена е правилен избор, но както казах- не аз я купувам. Иначе форумът ви е готин и като гледам, толеантен към инакомислещите, така че щеми стане анвик да го отварям. :D

Колега за да питаш от името на баща си едва ли ЕГН е такова ,че да имаш впечатления за "ЗИЛ" .
А по темата има една приказка : " ... Карай ново хвали старото. "
Всяка нова кола е хубава било то и "малкото" поло. Успех и ако я вземете безаварийно каране.

koolio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koolio » Пон 07 яну 2008 20:41

eeedddeee написа:
koolio написа:Новата Фабиа не знам каква е отвътре, но отвън прилича на ЗиЛ :lol: . А тази цена е с оскъпяването, да, плюс други малки бонусчета.
Както и да е, никой не може да ме убеди, че тази кола на тази цена е правилен избор, но както казах- не аз я купувам. Иначе форумът ви е готин и като гледам, толеантен към инакомислещите, така че щеми стане анвик да го отварям. :D

Колега за да питаш от името на баща си едва ли ЕГН е такова ,че да имаш впечатления за "ЗИЛ" .
А по темата има една приказка : " ... Карай ново хвали старото. "
Всяка нова кола е хубава било то и "малкото" поло. Успех и ако я вземете безаварийно каране.

Тва за ЕГН-то не знам как го изчисли :lol: . моето почва с 83, та ЗиЛ съм виждал не само на картинка :wink: . Иначе Поло-то е купено вече и днес трябва да са го регистрирали.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 07 яну 2008 20:55

dobrinb написа:Да не нарушаваме т. 8 от правилата с обиди към други марки автомобили!
Иначе по отношение на Пежо 407 ще кажа само, че един познат караше такава служебна, и на 25000 цялата му предница беше аут...

Нищо няма да нарушаваме, фактите говорят сами :lol:

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Вто 08 яну 2008 3:59

koolio написа:
ISRalien написа:За 35 си взима 407 от софия франс ауто.. А е къде къде по-напред от половер-чето.
Аз лично съм фен на икономичните автомобилчета и туй 1.4 дето са събрали 70 магаренца в него ще ми свърши перфектна работа в София.
Малко са го прецакали с парите, освен ако не е наблъскано с екстри. Като цяло първо се рови за цени и после се плаща. Той малко е избързал. Нали знаеш - 3 пъти мери, един път режи.

Основната причина, поради която гокупува баща ми е, че работи в сервиза на ФВ в Плевен и ще си го поддържа там. Иначе си има доста екстри като за Поло.
Колега, какво направи ти бе, как ще струва 30 бона Полото. Колегата crashо от форума сега си взе такова Polo 1.4 TDI FLY Generation и колата е излязла около 18 000 лв. Абсурд твойто да струва 30 000.

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Вто 08 яну 2008 5:52

koolio написа:Това е засега, като направя тестдрайв, ще пиша пак.

б*х м***у, у нас де що дое кола аз я яхвам и гледам кво мое и кво не ... па ти кво чакаш ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 08 яну 2008 10:51

Passat_bs написа:Колегата crashо от форума сега си взе такова Polo 1.4 TDI FLY Generation и колата е излязла около 18 000 лв. Абсурд ...

Тук абсурдното според мен е това, което ти си написал. Виж ценовата листа на Поло, и ще ти стане ясно, че по-евтино Поло 1.4 TDI от 21 808 лева няма. :wink:
А пък ако е FLY generation, което ниво на оборудване се прилага само при комфортлайн, то минималната цена на 1.4 TDI с най-малкия двигател общо с FLY generation пакета е 26 068 лева.
Stiks написа:б*х м***у, у нас де що дое кола аз я яхвам и гледам кво мое и кво не ... па ти кво чакаш ?

Ами той си е написал колегата - чака да му го дадат, щото още не са го взели от магазина :wink:

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Вто 08 яну 2008 15:21

dobrinb написа:

Stiks написа:б*х м***у, у нас де що дое кола аз я яхвам и гледам кво мое и кво не ... па ти кво чакаш ?

Ами той си е написал колегата - чака да му го дадат, щото още не са го взели от магазина :wink:

koolio написа:Поло-то пристигна, ... Успях само да седна в него, като си бях по родните места за празниците.

аз си помислих че пристигнало пред тях :)

koolio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koolio » Нед 20 яну 2008 13:11

Такаа, първият тест-дтайв от мен вече е проведен. втори не мисля да има :lol: . Значи вече писах, че от вътрешното пространство съм много приятно изненадан. Колицата наистина е фрашкана с екстри- компютри, датчици, климатик, не знам какво още. Но конструкторът на този двигател според мен трябва да бъде бит на голо с гумен маркуч. Нещото набира по думите на баща ми като стара Волга :weep: .Повече от 3000 оборота не вдигаме още, нали се разработва още обаче си личи, че е уникално куц кон. За сметка на това обаче... си харчи като кола. Плевен- София- 6.2/100 от по-скъпата нафта на Шел. Казват, че тва било, щото не е разработено. Е добре, като се разработи може да падне с 0-5 л, обаче аз лично такова нещо ако ми харчи над 4 веднага го засилвам...

Потребителски аватар
BAHKATA_TDi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAHKATA_TDi » Нед 20 яну 2008 14:20

koolio написа:Такаа, първият тест-дтайв от мен вече е проведен. втори не мисля да има :lol: . Но конструкторът на този двигател според мен трябва да бъде бит на голо с гумен маркуч. Нещото набира по думите на баща ми като стара Волга :weep: Плевен- София- 6.2/100 от по-скъпата нафта на Шел. Казват, че тва било, щото не е разработено. Е добре, като се разработи може да падне с 0-5 л, обаче аз лично такова нещо ако ми харчи над 4 веднага го засилвам...

мито от 1.4 ТДИ какво вървене търсите, за тез 30 000 лв ако искахте вървене да бяхте се огледали в 1.9 ТДИ (130 к.с.) което е пак 30 000 лв в испълнение спорт с вси4ки възможни екстри. Но иначе О.К. без аварийно каране ;)

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Нед 20 яну 2008 14:22

:lol: а ти каква кола караш? Повишения разход на гориво и масло при новите коли е нещо нормално

Върни се в “Дизелови агрегати”