Проблем с ТДИ 90 кс.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Правил съм експерименти с моя Н75 да го махна от буксата и почвам да го осещам още на 2500 оборота ,а на 3500 вече е спрял.Тва е вариант че съм махнал клемата и Н75 работи "еднопосочно".Ако ти е мръсен,заял..... и прави чакмаци/виждал съм Н75 да прави пикове,а в другото време да е ОК/ изобщо не се знае на къде ще избие.Отделно работата на дабитомера и Н75 е взаймно свързана и едното като се попрецака другото го гони.Ама няма кво да си чешем езиците -колегата да опише по-подрбоно кво прави колата и да иде да я закачи на ВАГ-Ком и да напише стойностите на дебитомера и турбото.
Дотук:
сменена демперна шайба - проблемът остава.
сменена зъбчатка - пак същото...
Майсторите взигат ръце и викат "Незнаем какво става???"
Последния ми вмени, че според него единственото което остава е повреда във вала.
При развитие ще пиша, а м/увременно ако знаете къде да отида за този вал и колко струва смянато му евентуално ще съм благодарен.
Развитието ще го поствам тук.
Майсторите взигат ръце и викат "Незнаем какво става???"
Последния ми вмени, че според него единственото което остава е повреда във вала.
При развитие ще пиша, а м/увременно ако знаете къде да отида за този вал и колко струва смянато му евентуално ще съм благодарен.
Vrashkov написа:Дотук:
Майсторите вoигат ръце и викат "Незнаем какво става???"
Току-що майсторът се обади,че има "челна кривина на вала от 4 секунди".Каквото и да означава това.
Някой има ли представа как се коригира, или къде и за колко пари, приблизително?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ventoman написа:Защо не ходиш някаде да ти направят диагностика ?
Все едно да те питам , що на сестра ми корсата 1.5 тд пали по-трудно и харчи много .
Ако се задържи темата една седмица , като се включат всички разбирачи , ще получиш около 9 диагнози , и ако вярваш на всички ще ти стане лошо .
Колега защо не послуша Ventoman ? Маса пари си дал на "стажант-майстори" Иди при Майстор който си знае работата Успех.
Върни се в “Дизелови агрегати”