Малко дизелови въпроси :)

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Сря 20 фев 2008 8:22

GoPlay написа:алармата ми е тва говно което от днес вече е безполезно .... откъде да знам, че ако махнеш батерията на дистанционното за повече от 10 секунди и дистанционното си трие паметта.... ся тряа си купувам нова аларма маке му и трън....

Споко, всяко дистанционно се програмира включително и оригиналните вградени в самия ключ. :D

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Сря 20 фев 2008 11:19

ммм извинявам се, но това не е алармата ми а някъкво реле за климатика, а що се отнася за алармата... моята е кобра и вече в два сервиза ми казаха, че няма оправия понеже никой в БГ не знаел честотите на които работят тези аларми и решението ми е нова и аз не исках да го вярвам ама... :(

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Пон 31 мар 2008 0:10

така след доста забавяне и пръскане на пари по тази и другата кола ... реших да купувам спортен филтър за ибизата ... четох, четох, но не ми стана ясно кой вариант е по добър - конусен или панелен филтър става въпос за JR. Натъкнах се на различни мнения за това искам да чуя и вашето.

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Пон 31 мар 2008 2:41

GoPlay написа:така след доста забавяне и пръскане на пари по тази и другата кола ... реших да купувам спортен филтър за ибизата ... четох, четох, но не ми стана ясно кой вариант е по добър - конусен или панелен филтър става въпос за JR. Натъкнах се на различни мнения за това искам да чуя и вашето.
Хем ти обясних и ти пак питаш. :lol: Вземи си панелен, за да нямаш ядове после.

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Пон 31 мар 2008 15:45

аз знам какво ми каза... просто искам да чуя още мнения

totaleng

Мнениеот totaleng » Пон 31 мар 2008 15:50

Вземи си панелен - по-лесно се монтира и няма нужда от преравяне, понаместване и др. изгъзици освен всичко друго.

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Пон 31 мар 2008 22:14

въпросът ми е от кой ще усетя повече повер :lol:

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Нед 20 апр 2008 12:56

и какво никой ли няма да искаже мнение ?

Потребителски аватар
Schwepsi
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: ARL 2003

Мнениеот Schwepsi » Пон 21 апр 2008 10:35

Виж темата на Вентилатора & КО в тунинга .Там имаше дино графики с панелен , с конус и т.н.
П.П Панеления излезна бошлаф работа

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пон 21 апр 2008 12:31

Schwepsi написа:Виж темата на Вентилатора & КО в тунинга .Там имаше дино графики с панелен , с конус и т.н.
П.П Панеления излезна бошлаф работа

.. колега .. давай линкове .. за да си четат хората .. щото така е .. .. "леля Пенка .. каза, че не става" ..

Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Пон 21 апр 2008 17:16

И аз по едно време си мислих да слагам спортен филтър, но като се поразрових из форума установих, че няма смисъл. Единственото най - добро решение е не много силен чип от Брезел, който да ти смъкне разхода и да ти качи 15кс и да не ти товари много двг /лупата!!/

GoPlay
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoPlay » Пон 21 апр 2008 18:23

чипа е ясен ... даже съм говорил с брезел, но засега е на изчакване... първо филтър.. защо да няма смисъл за пръв път чувам, че няма смисъл

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Пон 21 апр 2008 18:49

GoPlay написа:чипа е ясен ... даже съм говорил с брезел, но засега е на изчакване... първо филтър.. защо да няма смисъл за пръв път чувам, че няма смисъл

Колега, и аз много се бях навил да слагам хубав панелен филтър на ТДИ-то, ама разбрах, че маслото с което се омасляват спортните филтри скапва дебитомера и се отказах. Аз сложих чип от Брезел, на мястото на катализатора сложих права тръба, Вентомана "барна" малко помпата и сега колата върви напълно задоволително. Само дето не издържа съединителя, ама това се очакваше .....

Върни се в “Дизелови агрегати”