ЗАЩО МИ БЕШЕ ИЗРИТА ТЕМАТА
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:[пфу! погледнете се ве-дърти мъже!
Ми гледаме се, и пак виждаме, че се получава малко като сталинистки режим. Какво рекох аз и какво сте разбрали вие, не е много ясно като гледам, ама го казвам пак, за последен път. Преди да се удари шамар е добре да се направи устна забележка. Толкова е просто. И двете страни ще са доволни от развитието на нещата

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа:ама го казвам пак, за последен път. Преди да се удари шамар е добре да се направи устна забележка.
Наистина е добре, ама колко пъти? И къде е написано, че преди да се модерира дадена тема или мнение по какъвто и да е начин, трябва предварително да се обясняваме. Не устна, писмена е забележката, и виси в началото на всеки раздел с ей такива големи букви. И още - при регистрацията е написана, пак забележка. Ама няма кой да чете. Ще се молим и убеждаваме по сто пъти. Как може едни да четат, да разбират и да се съобразяват, пък други не? И това е последно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа: Как може едни да четат, да разбират и да се съобразяват, пък други не?
Хора с различна култура, манталитет. Добре сте го написали в началото на всеки раздел, не виждам какво му е сложното или ненормалното когато има случка като разискваната, да не се трие или хвърля в кошчето темата, а да се напише кратко, точно и ясно под нея, че са нарушени условията на форума, и при следващо нарушение - тогава бой по канчето. Е те това е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ей, как не ти омръзна! Толко ли не разбра, че тука не е демокрация и, че мненията ти няма да бъдат подложени на гласуване и правилата да бъдат променени? Днес ша има протест нейде по центъра - отивай да протестираш срещу авторитарната власт във форума! Виждам, че от твоята камбанария се вижда, че хубаво правиш, ама ТОЛКОВА НАРОД се изредиха да ти обяснят, че няма да стане на твоята ... ай откажи се вече! Почваш като оная пача от бгмама, дето се подписала на договора, че е съгласна с условията на Глобул и ся рИве, че е измамена ... е, съвземи се малко!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа::) Айде по-полека, а? Щото заради такива като теб България няма да се оправи и след 100 години.
Според мен, ако България не се оправи в следващите сто години (дай Боже да не е така), то това ще е заради всички хора, които не спазват правилата - за движение, за вътрешен ред и т.н.
Само че се отплеснахме от темата, а тя е за това дали авторът й ще се извини за обидните си думи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Kalin72 написа::) Айде по-полека, а? Щото заради такива като теб България няма да се оправи и след 100 години.
Кукло, ако наистина си в Чикаго, що не излезеш да нариташ чичко полицай, да видим дали ще те помоли мило да спреш, или ще нанкаш в районното? Не ми се стои в модуля, ама нямам нищо против и двамата с теб да го посетим, че тогава няма да се налага да ти чета "умните" мисли.
- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
Кххкхкхкххкхmyrshavija написа:Kalin72 написа::) Айде по-полека, а? Щото заради такива като теб България няма да се оправи и след 100 години.
Кукло, ако наистина си в Чикаго, що не излезеш да нариташ чичко полицай, да видим дали ще те помоли мило да спреш, или ще нанкаш в районното? Не ми се стои в модуля, ама нямам нищо против и двамата с теб да го посетим, че тогава няма да се налага да ти чета "умните" мисли.

Върни се в “Дизелови агрегати”