Ауди А4-1.9 TDI-90 к.с.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 21 фев 2008 20:23

мда на аудито предницата все си дрънка заради красивите български пътища. Имах преди Б4 осемдесетка и беше пълна скръб предницата. Обаче пък возията......няма равна. Мен на А4 малко ме дразни че мнго си приличат в салона с осемдесетката, но ао е и с климатроник ше е много яко. Като цяло бих казал че е доста хубава кола и не съм чул да имат особени проблеми. Да не говорим и че аудитата много слабо гният което е голям плюс срещу VW . Имаче мотора е супер. 90 коня но с голям въртящ момент не е капризен и държи на много километри. Турбината ако нещо се ебне е ефтина за смяна или за рециклиране (докато VNT на 110 кониовия е по скъпа и по капризна)

Незнам какви пари вървят но ако си колегите кажат че цената си струва направо скачай. Като цяло самата кола е супер, а кахъри си има всяка.

Късмет :D

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Чет 21 фев 2008 22:16

чудесен избор!и да се върна малко назад,слагал съм чип + бокс.без двете колата върви повече отколкото с тях.получава се давене на мотора и след 3000 оборота се опитва да върви но до тях е 1.6D.говоря конкретно за афн с чип от брезел и флукс туннинг (бокса)

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Чет 21 фев 2008 23:10

ifidik написа:чудесен избор!и да се върна малко назад,слагал съм чип + бокс.без двете колата върви повече отколкото с тях.получава се давене на мотора и след 3000 оборота се опитва да върви но до тях е 1.6D.говоря конкретно за афн с чип от брезел и флукс туннинг (бокса)

Айде бе.Аз пък пак точно на А4 с 1Z двигател съм сменял чиповете с такива от Brezel /само добри думи за него/ и смея да твърдя че колата тръгна осезаемо по-добре,за сметка на същия разход.Ето и снимка с максималната постигната скорост,ако ми кажеш че със сток изпълнението ще ми вдигнеш толкова пак,нали се сещаш.........А и за някои колеги дето ще скочат против максспийдинга само ще кажа--чипа не съм го сложил да карам постоянно с тая скорост а за по-голяма сигурност при изпреварване и доускорение.

Изображение

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 21 фев 2008 23:12

ifidik написа:чип + бокс....получава се давене на мотора

пуши кат трактор и топи бутала. Пълен абсурд е да се сложи чип и бокс.

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Чет 21 фев 2008 23:14

Колега, не четете внимателно, колега :lol: Момчето казва, че чип И тунингбокс не дава добро вървене :)

Потребителски аватар
ATD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ATD » Чет 21 фев 2008 23:54

Kalin72 написа:Колега, не четете внимателно, колега :lol: Момчето казва, че чип И тунингбокс не дава добро вървене :)

Колега не читател ; колега изследовател ; колега състезател.
Иначе всяка кола е добра дори А4 само да си намери читав собственик да си я поддържа както трябва и тя ще му служи вярно. :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 22 фев 2008 8:41

propparo ти сигурен ли си че тоя чип е на 1З ,щото то чип ,чип ама от 180 на 210 :shock

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 22 фев 2008 16:16

Rabbit_TDI написа:propparo ти сигурен ли си че тоя чип е на 1З ,щото то чип ,чип ама от 180 на 210 :shock

Ееее колега.Едно от нещата които най-мразя е да ме обвиняват че лъжа и то точно когато не го правя. :lol: :lol:
Преди смяната на двата чипа вдигаше 185км/ч и то при лек наклон,а след това резултата се вижда на снимката по-горе.Това е по магистралата преди Пловдив в посока София.Чиповете са от Brezel,слагани са на цокли в един сервиз за GSM-и.И колата грам не пропушва по-различно от преди.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 22 фев 2008 17:02

Възможно.Просто 25 километра си е бая. :?

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пет 22 фев 2008 18:58

И аз останах доволно учуден.Особено след като разхода си е същия.Турбо-лага намаля и е доста по-пъргава колицата.

Върни се в “Дизелови агрегати”