Голям проблем, гори масло за страх!
- sinanmetin
- Автомобил: Passat B6 2 tdi CR
- Двигател: CBAB
- Контакти:
ан така
pasator това исках да чуя от колко време но никой не го каза радвам се че си имал подобен проблем и със смяната на сегментите си оправил проблема. Ще опитам и аз чакам сервиза да се освободи и този голф ще влезе в бокса нема начин. Мерси !!!
- motoretkata88
- Автомобил:
- Двигател:
- sinanmetin
- Контакти:
aa
Как бе имам познат със служебна кола ГОЛФ 3 1.9 ТД на 300000 е двигателя не е пипан. Що да не е сполучлив? Търбото казах че е добре каза ми го инжинер тука от Варна. Сега колеги аз не издържах дадох я на ремонт не тука във Варна но майстора го познавам много добре. Срещу 600 лв. (части и труд) смени всичко без бутала и основни лагери. Прибрах се във Варна тази вечер не съм я гледал още дали има масло в картера още , но пушека който изкарва не мирише вече на масло както преди а на изгоряла нафта
тоест си я изгаря добре и върви добре. Друга вечер ще ви пиша дали наистина ремонта е бил сполучлив на което се надявам защото тази кола златна ми излезе но за сметка на това ще карам перфектна кола защото нищо друго няма да се прави по нея всичко е оригинално има етикети тук таме от завода производител на Фолксваген но с този двигател защо така е станало незнам явно предния собственик не е знаел че се сменя маслото на една кола
ще ви пиша после да ви кажа крайния резултат.

- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
кола
най вероятно е прегрявана и е сегменти
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Колега виж по хубаво дали не е от турбината, сваляха ли ти я как е видяха че е добре. При мен преди да е скапе не се осещаше да харчи масло и малко пушеше ама като тръгнах преди няколко дни от софия за пловдив направо ад за тези зад мен. 2.5 л за това разстояние. Запекани сегменти толкова масло да харчи
. Или я карай до тотално скапване и тогава ще разбереш от какво е 

- sinanmetin
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”