ludiq1918 написа:Аз мисля като започнат да падат температурите под минус 7-10 градуса да слагам добавка на Кастрол ТДА. Ама за да съм сигурен че ще върши работа мисля да я слагам в двойна доза.
6те проте4е отвсякаде нафтовата система

ludiq1918 написа:Аз мисля като започнат да падат температурите под минус 7-10 градуса да слагам добавка на Кастрол ТДА. Ама за да съм сигурен че ще върши работа мисля да я слагам в двойна доза.

[quote]
[quote]joker написа:Най-добрата добавка против замръзване се нарича пълен резервоар!

tdi_20yare написа:joker написа:Най-добрата добавка против замръзване се нарича пълен резервоар!
Много точно казано,и аз съм на същото мнение...
 6те проте4е като леика  нафтовата системата на колата,ГАРАНТИРАМ
  6те проте4е като леика  нафтовата системата на колата,ГАРАНТИРАМ   
 Jonkata_v написа:6те проте4е отвсякаде нафтовата система
Ти сигурен ли си в това което казваш,проверил ли си го или просто ей така си предполагаш ?
 сори за тона
 сори за тона   Вече ако е "тръгнало" омазняване - да, има такава вероятност понеже TDA действа леко като разтворител на наслагванията ( както и да се налее двутактово масло в по-голяма доза или се зареди биодизел )
 Вече ако е "тръгнало" омазняване - да, има такава вероятност понеже TDA действа леко като разтворител на наслагванията ( както и да се налее двутактово масло в по-голяма доза или се зареди биодизел )lubopa4kata написа::deal 6те проте4е като леика нафтовата системата на колата,ГАРАНТИРАМ

tisho_psg написа:Някой купувал ли е скоро Кастрол ТДА и на каква цена?
ludiq1918 написа:tisho_psg написа:Някой купувал ли е скоро Кастрол ТДА и на каква цена?
Още не съм я купил, но я видях в магазина на цена 18,50лв.
Като станат температурите около -8,-10градуса тогава ще слагам добавка.
rokera671 написа:ludiq1918 написа:tisho_psg написа:Някой купувал ли е скоро Кастрол ТДА и на каква цена?
Още не съм я купил, но я видях в магазина на цена 18,50лв.
Като станат температурите около -8,-10градуса тогава ще слагам добавка.
Все говорите за тая ТДА !!За какво спомага?Да не замръзва нафтата?
 Какво ли не сложих и все бронята ми почернява!Сега като ,че ли е по малко откато сложих на ОМВ от Max Motion,ама динамиката сякаш е по малка .
 Какво ли не сложих и все бронята ми почернява!Сега като ,че ли е по малко откато сложих на ОМВ от Max Motion,ама динамиката сякаш е по малка . айде ще ви го "отворя"
  айде ще ви го "отворя"Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта