Почистване на всмукателни колектори+изолиране на EGR(снимки)
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
gomez написа:Евала, трудно ли разви винтовете!!! Затапи ли ЕГР-а и как е във вървенето и пушенето ?!!
Еми не беше лесно защото болтовете са от задната страна към турбото и мъркуча който влиза в него ми пречеше адски много иначе си купих някакви яки шестограми и ги развих без проблем като ги набарах болтовете,а ЕГР-а засега нее запушен защото нали се правило някакви настройки с ваг-кома а аз нямам тази възможност и щего запуша в един сервиз хем дами прегледат центровката как е

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Ами мисля че беше H6,но и H5 ти трябва за ЕГР-а даго махнеш от колектора, утре ще пиша със точност че шестограми те сами в колата.
А след като минах по този път с чистенето спокойно мога да кажа че най-лесно би се изчистил колектора с гореща пароструйка и малко нафта,но жалко че нямаше такава около нас и извода беше много яко омазан със масло и сажди, такаче колега Gomez ако сваляш твоя само поизтържи с една отверка големите натрупвания и право на някоя автомивка

А след като минах по този път с чистенето спокойно мога да кажа че най-лесно би се изчистил колектора с гореща пароструйка и малко нафта,но жалко че нямаше такава около нас и извода беше много яко омазан със масло и сажди, такаче колега Gomez ако сваляш твоя само поизтържи с една отверка големите натрупвания и право на някоя автомивка

- trohata
- Автомобил: HYUNDAI I40
- Двигател:
Колеги,моля да ми кажете кой може да ми почисти Турбото и колекторити (можеби и затапване на EGR) в София ,някой който наистина го е правил и си разбира от работата .(AFN 110hp.)
Ще съм много благодарен ако ми помогнете,че ми писна от пишман майстори .
Наистина ми трябва майстор на който да му оставя колата и когато каже да си я взема ,а не да ходя при един за турбото при втори за колекторите при трети за EGR и тн.
Благодаря предварително .
Наистина ми трябва майстор на който да му оставя колата и когато каже да си я взема ,а не да ходя при един за турбото при втори за колекторите при трети за EGR и тн.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trohata написа:Dorian написа:Потърси колегата Ventoman,колегите от София са много доволни от неговите услуги,а и до колкото съм чел неговите мнения чисти колекторите вече със затворени очи както се казва
За колекторите и аз знам ,че ги лекува но с Турбото незнам дали ще се пребори да го изчисти ??????
Разходи се до Монтана и ще присъстваш на цялата операция, а даже и снимки може да си правиш, а цената ще е супер атрактивна...
При интерес драсни едно лично...
Приятно посрещане на новата година, колеги...
- trohata
- Автомобил: HYUNDAI I40
- Двигател:
trohata написа:Колеги,моля да ми кажете кой може да ми почисти Турбото и колекторити (можеби и затапване на EGR) в София ,някой който наистина го е правил и си разбира от работата .(AFN 110hp.)

trohata написа:Колеги,моля да ми кажете кой може да ми почисти Турбото и колекторити (можеби и затапване на EGR) в София ,някой който наистина го е правил и си разбира от работата .(AFN 110hp.)

Върни се в “Дизелови агрегати”