sith написа:Абсолютно съм съгласен с Vlad777. Зареждам от Круиз + Bardahl BDC и съм доволен
Аз правя абсолютно същото от 1.5г, колата върви и работи както с никоя друга нафта.

sith написа:Абсолютно съм съгласен с Vlad777. Зареждам от Круиз + Bardahl BDC и съм доволен

trv написа::Mr Green Fun, Ами нали е Еко и явно се ползват разни големи гов....на за добиването на този Авио дизел. Иначе как да е Еко.
От Макс-моушъна пък съм чувал че миришело на пържен картоф понеже имал много био гориво в него.....
Аз карам с обикновена нафта и си мирише на изгоряла нафта на финала. Е не е така ароматно, но поне е ефективно.

DaDiablo написа:Аз по-скоро няма да зареждам от мегабензиностанцията, когато я отвори.
След като го видях по време на предизборните дебати ... се почуваствах отново в 94-та, в златните години на борчетата. Може моите 100 лева да са капка в океана, но няма да му я капна на него.

Доообре. Тва в някой авторитетен сайт ли го пишеше, та стана истина или Баба Ванга каза?xxx_man написа: има една тъжна истина! Той продава на печалба, макар и на 3 -4 ст. на литър!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта