ще го сменя

borri написа:така е колега аз съм си виновен![]()
ще го сменя

tedo_92 написа:Granville 10w40 само с него карам и двете ми коли:голф 3 1z тди,ауди 100 2,5 тди аат както го сипя така го точа много съм доволен от него love.vwclub

Сори за спама 
borri написа:Oops
сега кажи нещо за самото масло,става или не става
"с каквото ти харесва" - какво означава това, би ли превел? :) и как се измерва това "харесва"? :) карали с по 5-50 след еди колко си км. пълни простотий и лъжи. нормалния немец гледа какво му пише в книжката или какво се препоръчва и сипва такова. всъщност това в 99% от случайте се прави от сервиз. никъде няма да срещнеш някой механик който да ти препоръча да си сипеш такова ама не такова щото си навъртял 200 000км. ако беше така в книжките щеше да го пише. или инженерите които са проектирали колата и дивгателя може би не са го предвидили раиш ли, щот са по тъпи?
няма такова нещо като тънко и дебело фен, има това с което трябва да се кара колата ти. и не, 100% се бъркаш че става по шумна, а най вероятно е такава щото караш на по големие обороти може би? 90% от супер мощните коли които излизат напоследак се карат само с 5-30, говорим за 400 коня+. бъди спокоен, кратуните от Д са предвидили че може да се кара с такова масло през всички температури и премеждия. няма да се минеш със сигур. 

Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта