От коя бензиностанция зареждате нафта?
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
При нас Шел нямаме най-често зарейжам на ОМВ премиумче сега от както сложих чипа избягвам да слагам сяква навта, че лошо става иначе
на Лукоил не съм зареждал никога защото много хора ми казват, че е много скапана нафтата там. Имах един приятел който работеше доста време и ми говорил за какво става дума. На Петрол нафтата също не е лоша слагат добавки уш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
истината е една и се казва????.....еко-елда тя
лукойлската нафта е бъкана със сяра и при новите и по-чувствителни към екология автомобили си показва магариите.тя и на петрол нафтата си е лукойлска
само дето бутват по малко добавчица на хелиос
а между другото добавката на хелиос струва стотинки а е много по-добра от разните му лики-молита и тем подобни 

- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
В началото, когато си купих колата, зареждах от където ми падне.После почнах само от Лукойл.Смених на Ромпетрол и последва една запушеност.Колата ми забиваше (може и да не е било от нафтата на Ромпетрол), но след като смених горивен филтър и я изцедих от тогава да чукам на дърво не ми е правила проблем.От близо 6 месеца зареждам само от Петрол и съм доста доволен с разход, вървене.
jos написа:В началото, когато си купих колата, зареждах от където ми падне.После почнах само от Лукойл.Смених на Ромпетрол и последва една запушеност.Колата ми забиваше (може и да не е било от нафтата на Ромпетрол), но след като смених горивен филтър и я изцедих от тогава да чукам на дърво не ми е правила проблем.От близо 6 месеца зареждам само от Петрол и съм доста доволен с разход, вървене.
На тоя афн каквото и да му сипеш няма да усетиш разлика. Поне аз на моя не усещах, било то тубна нафта или Премиум на ОМВ. Все вървеше еднакво и харчеше еднакво.
Ако можех да го присадя на Пасата щях да съм много щастлив, няма такова кораво животно
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
dobrin написа:Хора, не зареждам на Ромпетрол, ама четете какво ви е написал човека - до приключване на профилактиката бензиностанциите от тази верига ще се зареждат от складирани количества от тяхното гориво.
Мда, кьорав карти не играе. Уж изчетох цялата статия, но не съм обърнал внимание това

- pepi3196
- Автомобил: T3 Karavel
- Двигател: T3 1987
От четири години само Тубаоил
На бензиностанция спирам само за кафе

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Допреди година беше само Лукойл... последваха неприятни впечатления във вървежа и се спрях на ОМВ. Там проблеми не съм имал. 

- Sashko_Trg
pepi3196 написа:От четири години само Тубаоил![]()
Някой път има и варианти да си намериш и от колонката директно евтина нафта

Аз зареждам само от Еко там най малко ме удрят в литрите(това също го имайте в предвид) малките вериги лъжат по малко от монополистите.Не стига че ни притикват с качеството ами и с количеството.
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
cyber81 написа:малките вериги лъжат по малко от монополистите.
Това и аз съм го забелязал. На една бензиностанция, която е никомунеизвестна, когато зареждам там, минавам значително повече километри по начина, който си го засичам, сравнено с останалите големи фирми.
Нито качеството-качество, нито цената му-цена, а за капак ни цакат и с литрите. Е**м ти и държавата 

K написа:Нито качеството-качество, нито цената му-цена, а за капак ни цакат и с литрите. Е**м ти и държавата
Proud to be Bulgar!

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
OvivO написа:cyber81 написа:малките вериги лъжат по малко от монополистите.
Това и аз съм го забелязал. На една бензиностанция, която е никомунеизвестна, когато зареждам там, минавам значително повече километри по начина, който си го засичам, сравнено с останалите големи фирми.
В големите ни удрят в литрите, а в малките с нещото забъркано и наречено гориво. Всеки си избира двигателя ли да троши или да върти леко повече

- Sashko_Trg
Ще зема да пробвам на ЕКО да видим как ще върви колата.
- 4[e]motion
- Автомобил:
- Двигател:
Колата от както я взех от магазина я карах близо 20.000 км само от ОМВ. После случайно сложих от Петрол и останах силно разочарован от ОМВ. Зимата редувам 1 резервоар Петролска нафта, 1 резервоар Шел V-power. През останалата част от годината само Петрол. И много обичам малките крайпътни бензиностанцийки, някой път може да уцелите чиста нафта, макар и рядко.
Върни се в “Дизелови агрегати”