inbocalupo написа:radi_nrj написа:Карам с Comma X-flow 5W-40 вече 2 смени - доволен.
Кои X-Flow по-точно колега?
Този: http://www.commaoil.com/productsguide/view/6/229
inbocalupo написа:radi_nrj написа:Карам с Comma X-flow 5W-40 вече 2 смени - доволен.
Кои X-Flow по-точно колега?
feikot написа:Опффффф колко си зле с парите ? Това масло ти е 40 лв. Фухс Титан е 45 лв.,ама като почнете да се превземате и да вземате някакви никому неизвестни неща и после турбината ми свири,изгори ми маслото на 3000 км. или нещо друго...
karata77bg написа:feikot написа:Опффффф колко си зле с парите ? Това масло ти е 40 лв. Фухс Титан е 45 лв.,ама като почнете да се превземате и да вземате някакви никому неизвестни неща и после турбината ми свири,изгори ми маслото на 3000 км. или нещо друго...
В момента съм с титан 5/40 туба 5литра ми струваше в ауто+ някъде 95лв а това за което питам струва 40/50лева май разликата е повече от 5лева ?Най културно попитах за мнение нали?
feikot написа:Защо ти е това 5в40 ?
feikot написа:Да бе,на 300-400 хил.км. мотор,10 ще му е грес...На дизелов още повече,гъсто ще му дойде под минус 25.Аз на нивата съм с 15 и може би единственото,което ме притеснява е,че трудно завърта стартера като е студено.Както и да е,аз не разбирам,ама 5 е прекалено тънко на 15 годишна кола.После само никнат теми
feikot написа:Да бе,на 300-400 хил.км. мотор,10 ще му е грес...На дизелов още повече,гъсто ще му дойде под минус 25.Аз на нивата съм с 15 и може би единственото,което ме притеснява е,че трудно завърта стартера като е студено.Както и да е,аз не разбирам,ама 5 е прекалено тънко на 15 годишна кола.После само никнат теми
radi_nrj написа:feikot написа:Да бе,на 300-400 хил.км. мотор,10 ще му е грес...На дизелов още повече,гъсто ще му дойде под минус 25.Аз на нивата съм с 15 и може би единственото,което ме притеснява е,че трудно завърта стартера като е студено.Както и да е,аз не разбирам,ама 5 е прекалено тънко на 15 годишна кола.После само никнат теми
Такава глупост написа, че си нямаш идея. Като хвърлиш турбото ще си пишем пак.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта