IRRITATING написа:Синтетиката има доста сериозни миещи свойства и може да разбута отлаганията оставени от минералното масло
за това има "понятие" като горивен филтър, който се сменя от време на време... в кви филми се вкарвате не е истина

IRRITATING написа:Синтетиката има доста сериозни миещи свойства и може да разбута отлаганията оставени от минералното масло
tanatis написа:След като вече съм сигурен че двигатела ми е BLS - 1,9/105к.с. с DPF се чудя кое от двете масла да избера:
Motul Specific VW 504.00-507.00 5W30
или
Motul 8100 X-clean+ 5W30 5L (също 504-507)
Кое ще препоръчате?
mastersound написа:На 1Z му дават по каталог 10В40.Общо взето някое 10В40 по-качествено :)
DrugiaBliznak написа:Аз искам да питам,понеже знам,че най-доброто масло за Golf 3 TDI 110 к.с. е Castol 5W40 Edge TD,което е пълна синтетика.Въпроса ми е каква е разликата между пълна и полусинтетично масло и защо на този модел трябва най-доброто да е пълна синтетика?
Благодаря
Според технологията на производство, моторните масла се делят на:
- Минерални масла - създадени на изцяло на природна основа чрез процес на рафиниране.
- Полусинтетични масла – създадени също от петролни продукти. Те се получават от най-чистития продукт на фракционирането на петрола – газта.Изчистени са от недостатъците на минералното масло и предлагат добро съотношение между цена и качество. Смесват се добре с минералните масла.
- Напълно синтетични масла – получени в лаборатории, изцяло по химичен път, чрез разграждане на молекулите съставящи различни субстанции като зеленчуци и животинска мас, които след това и се рекомбинират с индивидуални атоми като се създават нови синтетични молекули. Този синтез е изцяло контролиран и по този начин се получава контролирано качество и чистота на съставките на маслото. Те са най-качествени и съответно скъпи. Не се смесват с минералните масла.
samo_pechka написа:Нафта?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: boichopavlov и 32 госта