SuN_CiTy написа:alimak написа:Да си кажа и аз!!! Зимата -градско,колата ми загрява, защото минавам близо 20км. в едната посока. Разход: 5/100Извънградско: 3.9-4.1/100 Колата я покарвам, хич да не е...извънградско този разход ми го дава при скорост 120км/ч. 2200 оборота. В града, малко или много си вися по светофарите (Варна
). Държа да кажа, че гумите ми са нови и напомпани по книжка, въздушния и нафтовия филтър се сменят всяка есен (въздушния го почиствам поне веднъж на 2 месеца). Градско карам почти в ограниченията(тука сама не си повярвах). Абе много си обичам колата
![]()
Гуфи е 1.9, 110коня AHF!!!
P.S. Сега да смъкнат цената на нафтичката и може и да се почувстваме като нормални хора
Как ги правиш тия разходи при положение че заводско и дават повече?
Сигурно към 10 км са спускане на свободна
И да не съм офф в момента само ръчкане смесено 7.2 някъде
AFN
Извънградско: 3.9-4.1/100 Колата я покарвам, хич да не е...извънградско този разход ми го дава при скорост 120км/ч. 2200 оборота. В града, малко или много си вися по светофарите (Варна
). Държа да кажа, че гумите ми са нови и напомпани по книжка, въздушния и нафтовия филтър се сменят всяка есен (въздушния го почиствам поне веднъж на 2 месеца). Градско карам почти в ограниченията(тука сама не си повярвах). Абе много си обичам колата

Опознай Родината за да я обикнеш!А сега черпи ако си държиш на думата!!!Ама не море,че всеки ден по 3-4 часа съм край морето...
)