bkunev написа:YACCO, много доволно, модели и вискозитети болл, пробвал съм Мотул, Мобил, Кастрол дали са менте, дали не, ама май пристанах на YACCO-то...препоръчвам :)))

bkunev написа:YACCO, много доволно, модели и вискозитети болл, пробвал съм Мотул, Мобил, Кастрол дали са менте, дали не, ама май пристанах на YACCO-то...препоръчвам :)))
rokera671 написа:bkunev написа:YACCO, много доволно, модели и вискозитети болл, пробвал съм Мотул, Мобил, Кастрол дали са менте, дали не, ама май пристанах на YACCO-то...препоръчвам :)))
![]()
![]()
kn9453 написа:rokera671 написа:bkunev написа:YACCO, много доволно, модели и вискозитети болл, пробвал съм Мотул, Мобил, Кастрол дали са менте, дали не, ама май пристанах на YACCO-то...препоръчвам :)))
![]()
![]()
До всички които ще използват маслата YACCO !!!
нека прочетат последния ми пост няколко страници напред, четете какво пише на новата опаковка на маслото![]()
п.с.
в бутилката която налях "новото" ЯКО все още не се е смесило с "старото" ЯКО макар че бутилката я возя багажника вече 2-3 месеца.
brofkin написа:...колата не е работила толкова тихо и добре от първия път, когато й налях Fuchs.
samo_pechka написа:Важното е да са истински и със съответните норми и визкозитет !
rokera671 написа:На пук на колегата по горе ,ще налея на Яко то Мобил и ще ви кажа какво става .Остават ми 3000 км до смяна .Сигурно моят мотор се намира 5 пъти по трудно от неговия
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 47 госта