Не забравяйте възможностите на динамото,да не се получи обратен ефект,с прекалено големи акумулатори.

PagocmuH написа:Само да отбележа![]()
Не забравяйте възможностите на динамото,да не се получи обратен ефект,с прекалено големи акумулатори.
Jonkata_v написа:Чувал съм ,че този акумулатор е много добър![]()
Погледна ли кога е произведен ?
radi_nrj написа:Това е мноооооооооооооого стар акумулатор. Ако снимаш топлите печати на капака може да се пробваме да ги разгадаем. Иначе е обикновен обслужваем и най-вероятно е с лети плочи.
Ge0rgief написа:radi_nrj написа:Това е мноооооооооооооого стар акумулатор. Ако снимаш топлите печати на капака може да се пробваме да ги разгадаем. Иначе е обикновен обслужваем и най-вероятно е с лети плочи.
С него купих колата която карам сега (Голф 3 ТДИ) вече пет години никакъв проблем и днес за първи път го зареждам )))
Kuncavia написа:След като тотално ми отказа искрата (3 пълни зими и тази започваше 4-та) се наложи да сменям акумулатора. Отидох в Мото Експерт, заради отстъпката и там имаше 3 варианта. Bosch Siver Plus S4 и S5 и някакъв турски. Прежалих 200 лева и вече съм с Bosch. Ще видим колко ще изкара, но поне има 3 години гаранция![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта