Vlad777 написа:На вкус как е? Става ли?
Страхотен е може да го пробваш ! :)
Vlad777 написа:На вкус как е? Става ли?
владислав написа:dispatch написа:Преди карах само с V-Power, а от 6 месеца насам минах на ECTO. Мога да кажа,
Само на Шел можеш да ползваш точките за гориво, не ги хваля и не зареждам при тях, но тяхната програма за лоялност е най-добра ако ще правиш сметката за точки и литри.
Другите само си начисляват точки за скъпите услуги и стоки в магазина на бензиностанцията.
diwaka написа:Заредих преди малко Екто да видим как ще се държи :) Човека на бензиностанцията ми каза ,че дори чистел дюзите![]()
diwaka написа:кой както иска да го разбира.За мен горивото е супер поне за сега,а вие си мислите каквото си искате.
Нека се придържаме към темата :)
владислав написа:Да пиша по темата, колегите от София зареждате ли при тези ALPI https://m.fuelo.net/m/gasstation/54778?lang=bg
Сипвах веднъж дизел, аз бях с най- смотаната кола на опашката. Винаги с най-ниските цени, но няма много информация, освен страницата във фейсбук
Бензин на служебна, също без проблем.
joker66 написа:diwaka написа:кой както иска да го разбира.За мен горивото е супер поне за сега,а вие си мислите каквото си искате.
За Екто дизел или за инса ойл се отнася.Уточни,ако обичаш.Да сипваме и ние.
Само месец Декември - всяка събота зареждай Gold Diesel в #AVIA Хемус на цената на AVIA Diesel и всяка неделя в #AVIA Владая - Gold Diesel на цената на AVIA Diesel.
От къде толкова отработено масло,иначе и аз съм чул подобно нещо.Имат интересни карти за отстъпка,която е 1(една)стотинка на литър.За мен е обидно.Diliyan написа:владислав написа:Да пиша по темата, колегите от София зареждате ли при тези ALPI https://m.fuelo.net/m/gasstation/54778?lang=bg
Сипвах веднъж дизел, аз бях с най- смотаната кола на опашката. Винаги с най-ниските цени, но няма много информация, освен страницата във фейсбук
Бензин на служебна, също без проблем.
Аз лично от дизела не съм особено доволен. Колата доста умря след като сипах там и минах по-малко километри от колкото на други бензиностанции. За София не знам как е, но в Пловдив беше така. Бензин на старата кола съм сипвал няколко пъти, не беше лов , но пак малко километриjoker66 написа:diwaka написа:кой както иска да го разбира.За мен горивото е супер поне за сега,а вие си мислите каквото си искате.
За Екто дизел или за инса ойл се отнася.Уточни,ако обичаш.Да сипваме и ние.
Колегата говореше за екто на лукойл. Мисля да го послушам и аз да го пробвам. Относно инса знам че дизела го правят от преработени масла и не е особено добър. Доста хора съм чувал да се оплакват от там от запушени дюзи, развалени помпи и т.н. Наскоро познат със сравнително нова шкода дизелова беше заредил там и колата светна като като коледна елха. Набута шепа с добавки за да може да я прекара някакси. Аз лично никога не съм зареждал там и винаги съм я избягвал, но всеки сам си преценя. Според мен ако колата е стара и не толкова претенциозна едва ли ще е проблем.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Piqndurnik и 47 госта