kiko946 написа:...при мен като сипя 4л тубата и цялата хлътнатина на щеката се потапя в масло...
Досега винаги съм сипвал около 4.3-4.4 литра масло на AAZ-а. След престой маслото е около милиметър над защрихованата зона на щеката

kiko946 написа:...при мен като сипя 4л тубата и цялата хлътнатина на щеката се потапя в масло...
stoilkov81 написа:колеги никъде не прочетох дали е удачно да карам голфа си с минерално масло от приятели дизелджии чух че не е добре за турбината имали някаква истина в това карам 3-ка 1.9тд 95год за две смени на масло съм с арал 10в40 полусинтетика но явно се оказва "тънко"и за 6000км ми е дръпнало 2л масло та удачно ли е да карам с минерално 15в40 или да сменя маслото с друго полу-синтетично???????
значи колега да си остана на 10в40 но не на арал а на някоя друга фирмаkiko946 написа:stoilkov81 написа:колеги никъде не прочетох дали е удачно да карам голфа си с минерално масло от приятели дизелджии чух че не е добре за турбината имали някаква истина в това карам 3-ка 1.9тд 95год за две смени на масло съм с арал 10в40 полусинтетика но явно се оказва "тънко"и за 6000км ми е дръпнало 2л масло та удачно ли е да карам с минерално 15в40 или да сменя маслото с друго полу-синтетично???????
kolega,чел съм,че дизела се кара с синтетика защото има миещи свойства и не се налага промивка на на масл. система, а така също и за турбосигурноста.
stoilkov81 написа: карам 3-ка 1.9тд 95год за две смени на масло съм с арал 10в40 полусинтетика но явно се оказва "тънко"и за 6000км ми е дръпнало 2л масло
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта