joker66 написа:Не разбрах,биодизела,какво общо има със сярата.Според мен,нищо.
Дизелово гориво без сяра или с малко сяра има лоши смазващи функции.
Дизелово гориво без биокомпонент или с малко малко биокомпонент има лоши смазващи функции.
joker66 написа:Не разбрах,биодизела,какво общо има със сярата.Според мен,нищо.
Кайзен написа:joker66 написа:Не разбрах,биодизела,какво общо има със сярата.Според мен,нищо.
Дизелово гориво без сяра или с малко сяра има лоши смазващи функции.
Дизелово гориво без биокомпонент или с малко малко биокомпонент има лоши смазващи функции.
MamaMy написа:Да ви се оплача пак, след няколко зареждания на ЕКО обикновен дизел, вчера заредих на Ромпетрол. Все едно дръпнах ръчната и забравих да я пусна. Какво им става на тези бензиностанции? Толкова ли огладняха, че почнаха да правят такива мизерии? След празниците пак ще сипя на ЕКО и ако се оправят нещата Ромпетрол ще ме прощават. Ще трябва доста да се постараят за да ида пак.
MamaMy написа:Да ви се оплача пак, след няколко зареждания на ЕКО обикновен дизел, вчера заредих на Ромпетрол. Все едно дръпнах ръчната и забравих да я пусна. Какво им става на тези бензиностанции? Толкова ли огладняха, че почнаха да правят такива мизерии? След празниците пак ще сипя на ЕКО и ако се оправят нещата Ромпетрол ще ме прощават. Ще трябва доста да се постараят за да ида пак.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта