Благодаря колега за предложената помощ. Аз имам малко здравословни проблеми, но и не живея в града. Като се пооправя ще свърша всичко. Имам си подготвени и филтри и масла да сменя...AFN98 написа:Впрочем, там доколкото знам са Ема транс. Което е дъщерна фирма на Ромпетрол. Същото важи и за обектите под циментовия завод (там от познати тираджии знам, че стават магии, я с качество я с количество), на Долни Дъбник не смеят да я пипат, защото минават много румънци и ако някои писне ще стане лошо. За обекта точно в град Долни Дъбник на излизане за София нямам отзиви. Не смея, да сипвам на обектите на Ема транс. Само на този обект който е под фолксваген Плевен и е Ромпетрол. С тези дъщерни фирми могат лесно да си измият ръцете ако има ала бала.
Ако се наложи диагностика или горивен филтър, имам и мога да помогна. Понеже са празници и няма от къде да се вземе.
Не е толкова спешно, но и на мен ми е интересно дали от Ема са ме сурвакали. Аз до колкото знам в Плевен всички Ромпетроли са все техни. Този на Брестовец където вече и гумите не си помпя също е техен. На циментовия също. Ако има връзка ниското качество и собствеността въобще няма да се учудя. Ема транс е също червена фирма от техния кръг.