Peteff написа:Колкото и налея в резервоара не го връща колеги . Гори го и тва е !
Въпроса е за колко КМ го изгаря

Peteff написа:Колкото и налея в резервоара не го връща колеги . Гори го и тва е !

.Напълних резервоара до гърловината и след изминати 105 километра само градско на къси разстояние и ръчкане долях 6.6 литра . Мотора е ААЗ с интеркулер ,права генерация , нов въздушен филтър и горивен на 5 - 6000 км и с нагласена центровка на помпата от помпаджия .
и започвам да си мисля, че при мен има някакъв сериозен проблем K написа:С това 6/100 в града ме върнахте назад в годините с моя АФНСега мога само да мечтая за такива цифри.
dragozow написа:Днес:
София-Монтана, по магистралата сам, скорост нормална с плавни ускорения без климатик(сутринта рано), разход 4.5/100.
Монтана-София, по магистралата с жената, детето, количка, огромен куфар и климатик, каране по същия начин, разход 5.3/100.
Натам засичах по дневния бордкомпютър, в Монтана напълних до капачката и занулих и карах до София. Колата е Голф 4 TDI Variant(AJM, 116HP). Карам с постоянна скорост, повечето които ме изпреварват ги настигам по тунелите. Ако напомпам малко повече гумите мога още да сваля.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта