kombito-tdi написа:е не господин прекупвач
на сички им е ясно че си прекупвач и това че си преписьл нещо от някьде не те прави герои
и вьпреки всичко не разбираш как работи тази карта
а за дупките не са дупки а високо технологични отвори и се правят на коли 90кс кьстьм за всяка кола ма незнаеш що
преди 6 месеца ти незнаеше че чиповете се копират та разни хора ти го обясняваха
вярно е преди 6 месеца ни трябваше фаил за рекстьн които и ти нямаше господин прекупвач но лично аз сьм направил софта
и да не споменаваме ти на твоите приятели за колко им продавде галетото
не си ми интересен и нямам нищо против теб
лек пьт и поздрави на берлин
Момче при положение че ми пишеш от под различни имена в скайпа и ми се представяш за офицялния вносител на Рекстън е мого ясно че файл няма да ти дам. Просто по тъпите ти въпроси под което и име д ами пишеш пак те познавам затова и ти исках много парички за да се откажеш.
Високо технологичен отвор при 90 коня ТДИ. Кажи си че шунтираш Н75 понеже незнаеш как да го управляваш чрез ECUто. Обаче тогава управлението налягането си е*ва мамата и това че ECUто не го забелязва не значи че си си ссвършил рработата. Вече няколко очвека съм оправял заради твойте високо технилогични измислици.
Що се отнася до картата дали я разбирам или не това не те интересува защототи никога няма да я разбереш. И престани да ми с епредставяш като ГОШО от Полски тръмбеж който иска да става дистрибурот на чипове щото вече аман.
А Галлетото което предлагам не е китайчето което препродаваш от
http://www.alibaba.com
а става дума за версия която ти така или иначенямаш 1280
Съжелавам че се налагше да ти ги обяснявам тия неща но в БДЖ където си вадиш хляба няма как да ги научиш.