Как да си направя полото по-пъргаво?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
yotov_uktc
Автомобил:
Двигател:

евала....

Мнениеот yotov_uktc » Чет 15 яну 2009 20:19

абе трунер ,или както ти е "градския" ник,ти да не изпреварваш само 20 метрови прицепи бе :) какви са тия смешни изказвания...изпреварването на 3 метрова кола като цяло става с елементарна преценка и лека засилка преди това(предварително достигаш по-висока скорост от скороста на изпреварвания автомобил с цел извършване на маневрата за максимално кратък интервал от време)...ти ако се лепваш отзад на половин метър,набиваш трета и кривиш педала на газта проблвма си е само твой... :idea:
а и това че не ми е промит мозъкът от спшортни спирачки "едикви си" и тем подобни реисърски щуротии не значи че гумите ми са втора употреба,изгорели,както твърди bai_ILIA.сменям ги на всеки два сезона(по простата причина че не давам по 1000 лв за 17 цоловите ми BBS-ки),а и не карам градско с 20км/ч и не спирам на място преди всеки спящ полицай понеже колата ми е на половин метър цад земята :wink: а не на 10 см от нея...така сте решили така правите...но не опреквайте хората с практични и икономични коли че карат куци коне и едва ли не СА СЕ ПРЕЕБАЛИ ...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да си направя полото по-пъргаво?

Мнениеот Stivi » Чет 15 яну 2009 22:17

Споко бе колега,някой ден живот и здраве ще си купиш някое TDI 90 или 110кс /за PD да не говорим/и ще разбереш за какво става въпрос :) А за разхода на твоята кола,нали не мислиш че което и да е TDI ако се кара със скоростта с която и ти караш ще изгори повече ?? А ако тръгнете със същото това TDI за морето по магистралата със 130 както карат повечето коли тогава ще си назад с парите за гориво :)

yotov_uktc
Автомобил:
Двигател:

бум

Мнениеот yotov_uktc » Чет 15 яну 2009 23:22

навярно си прав,но има и един друг момент...за полото дадох 4500(с еко такса)който сам съм изкарал,и може би ако имах още 2000 щях да си взема тди...но нямах а и не исках никой да ми дава...на 21г. това....след време може и друго...ти на 21 години каква кола си карал(или по точно каква си могъл да си позволиш да вземеш)...не мисли че не искам по-хубава....но се радвам че за момента имам такава и е лично моя...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 16 яну 2009 3:56

TDI rulzzz :headbang

Иначе по темата, не си струва да наливаш пари, няма да постигнеш желания ефект :? .

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Пет 16 яну 2009 15:05

споко бе - не искам да обиждам никой :) Ама това дето колегата с атмосферния резак го приказва граничи с пълните глупости...Значи е лошо да имаш сигурни спирачки, окачване и гуми?! Това, че съм налял пари там не значи, че нон-стоп се правя на отворен по пътищата...Просто не ми е нужно да ми отцепват пътя като реша да изпреварвам...Застана ли зад някой и имам ли 1700об/мин на която и да е предавка си го боядисвам прахово и продължавам напред 8) Ти сега взе да ни обвиняваш, че са ни подарили колите - еми аз мойта си я купих сам и след всички подобрения по нея, свързани с динамиката и сигурноста, смея да твърдя, че ми легна бая кинти...Тук обаче се изврати темата...Карай си по живо по здраво и като видиш ТДИ паъур просто се дърпай вдясно и поздравявай...Няма смисъл от изпълнения по пътищата :) И най-големия кашон с 20-30 000км опит ако му дам мойта дето и липсват 2-3 коня, за да е 150 ще те направи бърлив ако ще и чичо ти да е гледал на живо Ники Лауда 77 година, когато взе втората си титла с Ферари :) Айде със здраве!

П.С. 4 17-ки гуми ако вземеш за 1 000лв ще си одрежа главата. Аз за зимни 195/50/15 дадох почти 700лв...е да, не са Барум, а high-performance модел на Good-Year, за да може като пилотирам с 34км/ч в града да се чувствам сигурно и комфортно :D Кеф цена няма брат ми, така че здраве и нафта да има Вам 8)

Върни се в “Дизелови агрегати”