Бял пушек и тече вода от ауспуха!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Бял пушек и тече вода от ауспуха!

Мнениеот Dizel_fen » Вто 12 май 2009 18:29

Danii споко бе човек! Аз съм в Хасково,а колата е в Кърджали.Сега за една снимка да хващам автобуса ли?Колата е при свои хора като е готова, ще ми са обадят да я взема и ще кача снимки!

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Чет 14 май 2009 18:09

Интересното е какво ще се види при ремонта,иначе Polo всеки е виждал,по възможност снимай при разглабяне-да се видят дефектите.Темата е заинтриговала доста хора,повярвай ми.Е,ще се подхвърля и някой майтап от време на време...Какво се видя като вдигнахте щеката и капачката?масло,пушек?..То главата ще се отваря,а дано по блока да са наред нещата..Па и тая.."Инес"ли се казваше..мойе нещо рацер да е..(шегичка ..).Та колега,споделяй какво се случва,със снимчици когато може..и на нас показваш ..и на тебе ще е по-леко след споделяне на проблемите.Успех

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Чет 14 май 2009 19:45

Снимки в Понеделник :shock .Така има развитие по темата.По полото се работи-как не знам,не съм видял,да се надяваме да е качествено.Сменени са два тампона на амортисиорите,почти всички датчици(по думи на чичо),търсят сега кормилна рейка-тя била причината кормилото да засича.Не разбрах много нямах възможност да говоря много.Двигател без избила гарнитура,пукната глава или блок.Съмнение за запушена дюза(бял дим от ауспоха),на място в неделя в сервиза ще се видя с майсторите. Чакам да го прибера за да сменя с помоща на небезизвестен модератор от форума-крушка на заден ляв стоп,закачане на евро букси за радиото,малко работа по предна броня и т.н.( 32 бири)Стана ми много странно как двигателя е зрав при наличието на бълване на масло и пушек от щеката и капачката(може да са ми сложили 4 литра добавка :Mr Green Fun )

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пет 15 май 2009 18:40

Хм..,във всеки случай не "пуши" от тампоните на амортисьорите....това пък за рейката май не си го споменавал до сега,или аз съм пропуснал.До сега виждам само "консумативи" да се сменят...а дано,а дано! не е черен дявола

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Пет 15 май 2009 20:05

Не искам темата да става нещо от сорта на-Бъзикам се с вас щот си нямам работа ,или Бе ала -бала приказки да има.Ако някои е помислил точно това се е заблудил.Прекаленото преекспониране на проблема от моя страна е грешката ми,исках да дам точна и ясна представа за всичко.Разберете ме -преди месец изкарах книжка,нищо не разбирам от двигатели,и окачване и т.н.Сега се уча ,или поне се запознавам със частите на колата.Набутал съм се с избора на кола-факт.Излъгали са ме автоджамбази-факт! Опитвам се със всички сили и средства да поправя колата доколкото е възможно(знаете ли колко време е необходимо да събереш 4000-питайте мен) Сега пак се събират пари незнам колко ама се мъча оттука от там с лишения.Няма мама и тати да дават пари-сам се оправям,от тях не искам.Сори за спама в собственната си тема,но се налага да обяснявам защото виждам че повечето от вас си мислят че лъжа или си правя шега.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 16 май 2009 0:00

Опитваш се да драматизираш и привличаш вниманието към особата си - това си мисля аз.

danii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danii » Съб 16 май 2009 0:36

Един написа:Опитваш се да драматизираш и привличаш вниманието към особата си - това си мисля аз.

И аз! :shock

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Съб 16 май 2009 1:39

много лошо са те прекарали колега,съжелявам само че ще хвърлиш грешни пари на ватъра,но го погледни от другата страна на проблема-поне ще караш стегната и здрава кола след многото мъки и нерви хвърлени по нея :banghead:

Потребителски аватар
martin4o_mom4e
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PF 1988

Мнениеот martin4o_mom4e » Съб 16 май 2009 10:39

danii написа:
Един написа:Опитваш се да драматизираш и привличаш вниманието към особата си - това си мисля аз.

И аз! :shock

Каква драматизация уе хора ебаси. Човек да не сподели с вас за проблемите си и да не ви попита за помощ, а вия веднага се базикал и си измислял вия добрели сте ??? !!! :beat_butt2 :beat_butt2

Колега наистина са те пеебали здраво,но няма нищо всички са ни преебавали,станалото станало. Но пък бъди спокоен след ремонта няма да пипнеш нищо по нея доста време ;)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Съб 16 май 2009 12:22

Ако не беше смешно щеше да е трагично.Да те преркарат,да те прекарат ама чак пък толкова :roll: :shock
Успех с ремонта колега,и другия път гледай по-внимателно какво копуваш!

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 18 май 2009 14:32

forski написа:Ако не беше смешно щеше да е трагично.Да те преркарат,да те прекарат ама чак пък толкова :roll: :shock
Успех с ремонта колега,и другия път гледай по-внимателно какво копуваш!

ХМ..като чета ..друг път скоро няма да има. :cry: ..Ша са опраи пича

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Пон 18 май 2009 18:49

Абе ще се оправя,как няма да се оправя.Куче марка съм,даже и тунинг съм му замислил.Е естесвено след като го ремонтират радикално.Такава мотивация не съм имал досега,от грозното пате ще стане красив лебед :Mr Green Fun .

П.с Очаквайте скоро снимки и отзиви от ремонта.След около седмица,че чакаме пустата му рейка да пристигне!

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 18 май 2009 20:21

Пич ти верно или ни будалкаш,или си голям оптимист или това ти е ама съвсем първата кола в живота.
На това поло с тоя мъртъв двигател и последно не разбрах има ли клима или не/ но в случая по-добре да няма,че му е голяма мъка да си го носи като е вклЮчен/,лечението му е само едно--каско,след две седмици засилване в някое дере и си взимаш колкото пари са ти го оценили.че то ще ти излезе на цената на една четворка, а след две седмици каране няма да си доволен нито от вървежа нито от разхода му.
Но,всеки си знае неговото.
Поне по-интересна история скоро не бях чел.Браво за добрия сценарий.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Пон 18 май 2009 20:26

jordanpar написа:лечението му е само едно--каско,след две седмици засилване в някое дере и си взимаш колкото пари са ти го оценили

Ако го реализира толкова "изпипано" колкото е избирането на колата може да загази здраво вместо да вземе пари

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Вто 19 май 2009 16:07

Един написа:
jordanpar написа:лечението му е само едно--каско,след две седмици засилване в някое дере и си взимаш колкото пари са ти го оценили

Ако го реализира толкова "изпипано" колкото е избирането на колата може да загази здраво вместо да вземе пари

mhihi mhihi mhihi mhihi :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 mhihi mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Дизелови агрегати”