Passat 1.9 ТДИ
мощност- 81kW 110к.с.
вместимост на резервоара- 100 литра
разход- извънградско- 4.7л./100км.
смесен разход- 5.6л./100км.
Разход на дизела
- passat_comby
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
passat_comby написа:Passat 1.9 ТДИ
мощност- 81kW 110к.с.
вместимост на резервоара- 100 литра
разход- извънградско- 4.7л./100км.
смесен разход- 5.6л./100км.

lowlevel написа:Добре бе, как ги правите тези разходи. Аз съм с Пасат 1.9, PD, типтроник, градско по малко от 11-12 не мога да го докарам, извънредно, ако е след 22 часа, пада накъм 9.5 - 10. Извънградско, 7-8.
Може ли да има някакви проблеми тогава колата, пък иначе всичко и се сменя навреме.
проблема ти типтроника

jeki написа:5.5 градко 3.8 извън градко на томпомат 90 -100 км в час ТДИ 4 - ка
Jeki разбрахме те ве бате твойта е най икономична даже тоя модел на 80 км връшташе обратно 1л в резервоара3,8-1=2.8 небеше ли така Ти си направил сделката на хилядолетието.Пожелавам на всекиму такъв дзверрррр.Да те взема в моя салон да продаваш коли ти ще отрепеш рибата за нула време и ще ме направиш милионер
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
jeki написа:5.5 градко 3.8 извън градко на томпомат 90 -100 км в час ТДИ 4 - ка
Как може да я караш толкова бавно тази кола бе?
Разход при мен 1Z - 5.5л извън градско,6.5л в града не повече от 7л с климатроника.Тестове са правени и дава 4.5л с 90км,но и 6.6л Монтана-Пловдив 300км за 2.20h,средна скорост 114км/h.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Така, сега се връщам от Сакар Ауто - нищо и мяна, цял преди обед ч тестваха. А последно до 10 на 100 го докара. Вече не знам какво да правя, ебати разхода.
А, и между другото там се счупи (те така твърдят) механизмана ел. стъклото на предна лява врата - 208лв. + 80 за работа
Явно ел.стъклата не са проблем само на Г3

А, и между другото там се счупи (те така твърдят) механизмана ел. стъклото на предна лява врата - 208лв. + 80 за работа

Явно ел.стъклата не са проблем само на Г3

-
- Автомобил:
- Двигател:
.
не вярвате май за разходчето на 4 ката ми се струва ,а що да е бавно ве 80-90 км си е нормално като не бързам за никъде.
а и механизъмът на ел. стъкото си е проблем як на гофл 4 - чупиат се едни водачи щото глупаците са ги правили от пласмаса . Но бате се правият дръгиа път не им давай пари а може да си ги направиш сам.
а и механизъмът на ел. стъкото си е проблем як на гофл 4 - чупиат се едни водачи щото глупаците са ги правили от пласмаса . Но бате се правият дръгиа път не им давай пари а може да си ги направиш сам.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
jeki написа:а и механизъмът на ел. стъкото си е проблем як на гофл 4 - чупиат се едни водачи щото глупаците са ги правили от пласмаса . Но бате се правият дръгиа път не им давай пари а може да си ги направиш сам.
Това с водача си е от Г3
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladvampirTDI написа:Така, сега се връщам от Сакар Ауто - нищо и мяна, цял преди обед ч тестваха. А последно до 10 на 100 го докара. Вече не знам какво да правя, ебати разхода.
А, и между другото там се счупи (те така твърдят) механизмана ел. стъклото на предна лява врата - 208лв. + 80 за работа![]()
![]()
![]()
Явно ел.стъклата не са проблем само на Г3![]()
![]()
Счупиха ти го, и ти взеха 300лв да ти го оправят?!

Никога не бих им дал пари, ако нещо се счупи при тях?!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:mladvampirTDI написа:Така, сега се връщам от Сакар Ауто - нищо и мяна, цял преди обед ч тестваха. А последно до 10 на 100 го докара. Вече не знам какво да правя, ебати разхода.
А, и между другото там се счупи (те така твърдят) механизмана ел. стъклото на предна лява врата - 208лв. + 80 за работа![]()
![]()
![]()
Явно ел.стъклата не са проблем само на Г3![]()
![]()
Счупиха ти го, и ти взеха 300лв да ти го оправят?!![]()
![]()
![]()
Никога не бих им дал пари, ако нещо се счупи при тях?!
Как да докажа че те са го счупили, мислих, мислих и реших че не си струва да се заяждам, така или иначе ще трябва да се оправя

Върни се в “Дизелови агрегати”