Притрисане след смяна на ремъци.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Vilio-SAXOTO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Притрисане след смяна на ремъци.

Мнениеот Vilio-SAXOTO » Пет 02 апр 2010 2:57

TDIIDT написа:Не не там не ми се ходи , Вильо не го знам кой е, ама сервиза доколкото знам е собсвеност на Иван.
От там имам лоши отзиви освен това на колегата му взеха 70 лева за ремонт на генератора а после в друг сервиз се установи ,че проблема изобщо не е бил от него !
Имам и личен опит с на баща ми колата долу в линка към темата :talk: съм писал

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=175734
Здравей,доста интересни неща споделяш,които ми се струват доста несериозни,веднага ти задавам въпроса ЗАЩО сте платили тези пари като колите ви не са били ремонтирани???нормално е,ако колата не е била ремонтирана правилно,да кажете че и има нещо или че не е ремонтирана,да си поискате парите обратно или още повече от сервиза да са ви казали че са ви сменили дадена част,а тя да не е сменена?сещате ли се че това е ЛЪЖА,сещате ли се че сервизът е легален и подобни изпълнения могат да бъдат санкционирани от определените органи :beat_butt2 ?Допълнителен е фактът че колеги като Ifidik и Niks78 ме препоръчват и нямам никакво намерение да подлагам на съмнение доверието което ми гласуват :idea: защото това доверие се крепи на техни впечетления от мен,възпитанието ми е такова(а то е такова благодарение на баща ми - собственика на сервиза ИВАН) че никога няма да излъжa че съм сменил нещо,а то да не е сменено и да взема пари за него :idea: най-лесното е това нещо да се разбере като се отвори капака на колата и се види ново ли е или не :idea: Трябва да съм някой многоооо тъп за да го направя!
Много искам да се запознаем лично,да ти докажа че такъв филм при мене просто няма и да ти върна 30-те лева които сме ти вземали с ЛЪЖА преди време!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”