От магазина на VWclub:
CASTROL TDA: http://fanshop.vwclub.bg/castrol-tda-diesel-250ml

От къде да си купя CASTROL TDA ?
Re: От къде да си купя CASTROL TDA ?
K написа:bulaki написа:Я да събудим малко темата,че започнах да я търся отпреди месец,ама греда,няма я на нито едно от местата на които знаех,че се продава.Някой ако знае да сподели
Бяха я спряли тая добавка. Някой беше звънял в представителите и уж от известно време отново трябва да е в мрежата. Гледах я преди повече от месец в един малък магазин за масла (не в София) за 13лв.
Колега аз бях звънял в Мотобул септември месец. Тогава ме увериха, че са започнали пак да зареждат и в Метро примерно трябва да я има. Колегата brum беше проверявал и каза, че я няма. Аз две седмици след него ходих до Метро и също я нямаше. Тогава се разговорих със служител, който зареждаше този щанд и той ми каза, че от доста време не е виждал. От тогава и аз не съм намирал тази добавка, а много ми харесваше. Тия дни мисля пак да звънна на Мотобул да видим какво ще кажат този път.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Овча купел пред автомивка Енигма има магазин за масла и филтри е там го има 

- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
В Повдивските Метро също я няма.За ПД става ли тази добавка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги от къде мога да си взема една от тези добавки в софия. намирам се в гео милев и ако знае някой около този квартал да пише ,а ако не да предложите някоя друга хубава добавка за дизелче
-
- Автомобил:
- Двигател:
искам да попитам някой дали е слагал от тези добавки ,които ги слагат в нафтата на петрол. един познат работи в петрол и ми каза ,че можел да ми вземе от там била някаква червена и се слагала по 10 мл на литър и била доста добра.Искам да попитам дали някой има отзиви от нея
-
- Автомобил:
- Двигател:
Castrol TDA
Колеги, един познат ми намери добавката на Castrol TDA в Германия,но е 9,60 евро,ако някой е намерил някъде в София и е на по-ниска цена да каже каде има ако не да си поръчвам да ми прате 1-2 тубички. 250 мл е тубичката,но е в друга опаковка ,а не ката тази ,която е била преди. Незнам дали за Немците е друга или просто са сменили дизайна. ако няма никъде и някой иска мога да го попитам дали може да прати повече-тъкмо доставката ще ни се върже по-евтина като си я делнем 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Castrol TDA
Здрасти колега струва ми се скъпичко малко,защото аз карам с ТДА от една година и съм много доволен. Та тука в Бургас си я купувам за 16лв.
- blagodrago
- Автомобил:
- Двигател:
Младост - сервиз "VIP" - срещу Била, 16 лв.В събота си купих. Наистина я покриха тази добавка и съвсем случайно я открих там като минавах ГТП. В някоя друга тема бяха писали за Овча купел, ама къде точно, не се сещам. Късмет!
-
- Автомобил:
- Двигател:
утре ще ида да грабна една две опаковки

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, абе научете се да ползвате Google, моля ви
http://vilexauto.com/item/view/4514/tda-0-25-%D0%BB
ПЪРВИЯ резултат, като написах Castrol TDA

http://vilexauto.com/item/view/4514/tda-0-25-%D0%BB
ПЪРВИЯ резултат, като написах Castrol TDA

-
- Автомобил:
- Двигател:
MOTOBUL Ботевградско шосе -247
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добавката може да се закупи от клубния онлайн магазин Castrol TDA на цена 14 лв:
http://fanshop.vwclub.bg/castrol-tda-diesel-250ml
http://fanshop.vwclub.bg/castrol-tda-diesel-250ml
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Здравейте, колеги! Изумявам се как хората за да спестят 2 лв не си задават въпроси. Мислите ли, че нещо което струва в Германия 10 евро, а в България струва 16 лв е същото?!? Прост пример давам... ползвам шампоан Лореал, който тук струва 6 лв. в германия е 5,5 Евро и разликата е осезаема. Не е само в това...същото е с праховете за пране...така, че замислете се защо тази добавка е по-евтина тук и защо е по-скъпа в Германия?!?
Върни се в “Дизелови агрегати”