Ново турбо - 1780 лева Гарет, но ти го продават с клапан Н75 заводски настроено(само то струва 200 лева).новото тубо, и се разбрахме за много ниска цена за 50 лева за цялата работа - смяна на турбо, избиване на катализатор, чистене на тръби.Малко курвенско от моя страна признавам ,за което се извинявам на Иво , ако прочете това, ама просто нямаше как - така се получи.
Колега, радвам се, че вече си си оправил колата...но според мен при такава цена въпросният майстор не ти е взел никакви пари за труд имено, защото цената на турбината ти е 1800 лв...и като се има предвид, че повечето сервизи работят на 20-30% отстъпка...сметни колко реално на него му е излязло турбото и цената малко висока ми се струва, защото един приятел (само, че на голф) 115 коня помпа дюза с нова турбина му излезе 1000 лв. ремонта и гаранция 1 година без значение пробега...с масла филтри и т.н. турбото не знам каква марка е, но е добро като се има предвид, че колата му е чипосана...според мене в тия 1780 ти влиза и клапана и надценката и труд и всичко...надявам се поне, че имаш гаранция за тези пари...