пасат Б5 1998 афн сълзи от гнп-то

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
na4o4o
Автомобил: PASSAT B5 1998
Двигател: AFN

Re: пасат Б5 1998 афн сълзи от гнп-то

Мнениеот na4o4o » Пет 03 фев 2012 19:46

zidbotev написа:Има да, на мен първо ми я разглобиха както за ангренаж, но не я бяха направили както трябва помпата и после ми я разглобиха отгоре само като се махне панела на ангренажа, без да се сваля предницата. Просто във втория вариант е малко по пипкаво и после настройката на мотора там с белязванията е по сложен да се направи, но ако човека си разбира от работата не трябва да е проблем за него.

смисъл не се притесвнявам от разглобяването на предницата а от цената след това разглобяване :applause:

Потребителски аватар
mmazerati
Автомобил: passat b5
Двигател: afn 1998

Мнениеот mmazerati » Съб 18 фев 2012 22:43

за всички които са малко по сръчни и смели да си оправят течовете от помпата,http://www.youtube.com/watch?v=VR44StvcXms седем части са гледайте всички !!!

narz21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот narz21 » Вто 21 фев 2012 22:39

na4o4o написа:Днес докато се прибирах от софия ми направи впечатление че по бързо ми пада стрелката на горивото, прибрах се оставих запалена колата и махнах пластмасовата кора над мотора и какво да вида от ГНП-то си сълзи по капка на 2 секунди, веднага се сетих за майстора от перник "Кюстендилеца"- Георги, човека ми каза че имало два варианта със сваляне на помпата плюс сваляне на предницата и втория вариант по евтиния без сваляне на помпата (дано да е този вариант), човека беше доста отзивчив и се разбрахме за понеделник да му я карам, след това ще пиша какво е направил и дали съм останал доволен от него.

Здравейте колеги може ли някои да ми даде тел. на този майстор Георги "Кюстендилеца" мерси предварително, че и аз имам същтия проблем теч и трудно пали

Върни се в “Дизелови агрегати”